Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Gr.-b): CD Menorca “B” 2 – 1 CCE Sant Lluis

A pensar en la lliga

Jornada 9, Sábado 07/11/2015 - 16:30 h
CD Menorca
2 1
CCE Sant Lluis

Campo: Estadi Mahonés-Maó
Ver jornada

imagen del partido

Alineaciones:

CD Menorca “B”: Jorge Luis Green, Jhency Bryan Moravi, Antonio Pastor, Carlos Lluch, Raul Villalonga, Eric Camps, Francisco Sola, Alex Romero, Juan Baltazar Armendariz, Alex Sintes y Enric Lluch.

Sustituciones: Jordi Alonso por (min.46), Guzman Tiscornia por Antonio Pastor (min.52), Adrian Fortuny por (min.58), Xavier Venturini por Enric Lluch (min.70) y Juan Manuel por Alex Sintes (min.79)

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Lev Santiago, Joan Marc, Bruno Emendatori, Alex Gonzalez, Joaquin Tuduri, Luis Martinez, DamiÀ Vinent, Guillem Sintes, Xisco Pallicer y David Carreras.

Sustituciones: James Glass por Joan Marc (min.55), Joan Pons por Luis Martinez (min.58) y Francisco Javier por Lev Santiago (min.73)

Goles: 1-0 Alex Romero (min 28), 1-1 Xisco Pallicer (min 65) y 2-1 Adrian Fortuny (min 70)

Árbitro: Nil Torras Cubas.

Tarjetas: Juan Baltazar (amarilla, min 20), Alex Romero (amarilla, min 65) y Adrian Fortuny (amarilla, min 85) para el CD Menorca “B”. Lev Santiago (amarilla, min 11), Bruno Emendatori (amarilla, min 26) y Xisco Pallicer (amarilla, min 83) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Un gol de l’ex lluisser Adria Fortuny ha deixat ja sense opcions matemàtiques de clasificació al conjunt juvenil de Elias Noval. En una trobada on els blaus, avui de groc i negre, han competit fins al final, el tant de Fortuny al 70 a decantat la balança a favor dels blaugranes que amb aquesta victòria depenen de si mateixos per ser a la ronda eliminatòria de aquesta Copa Juvenil que tanca la seva fase regular la propera jornada.

El partit va començar amb un equip local una mica nerviós a causa de la necessitat de victòria i amb una mica de desconfiança respecte al seu rival d’aquesta setmana, els de Noval que tenien poc a perdre i molt a guanyar han sostingut al seu equip amb un excel·lent partit realitzat per Xiscu Palliser que a part del gol anotat a mogut al seu equip des del centre del camp.

Els primers a colpejar la moral del seu rival han estat els blaugranes en el minut 28 amb un gol d’Alex Romero que va posar per davant per primera vegada als de Van Walre. El gol no va fer baixar els braços als lluissers que tot i que el resultat els deixava fora de competició han intentat per tots els mitjans igualar en la major brevetat possible. El sempre present Guiem, avui massa sol a la zona de finalització, no ha estat suficient garantia per als de Noval que van arribar al descans per darrere al marcador.

La tornada de la caseta senta millor al quadre visitant que començava a arribar amb relatiu perill a la porteria de Green però sense arribar a aconseguir el gol de la igualada. Un gol que arriba després d’intentar-en nombroses ocasions i en una jugada que després de diversos rebutjos dins de l’àrea i en el qual un xut de Xiscu Palliser aconseguia batre el porter local, era el 1-1 i el rellotge marcava el minut 65. El partit estava obert i els de Noval seguien passant més temps en camp rival que en el propi, però coses del futbol, en el 70, Adria Fortuny noquejaba amb el seu tant les il·lusions lluisseres de emportar-se els tres punts.

En els últims minuts, el CCE ho intenta de totes les maneres davant d’un CD Menorca que es mostrava intranquil i pressionat pel punt d’honor del conjunt de Noval que tot i caure derrotat han realitzat un gran partit sense recompensa final.

La setmana que ve, els blaus tancaran la Copa a casa davant el Penya Orient, un rival que els va vèncer per la mínima en el partit d’anada i en què els de Ses Canaletes voldran vèncer per tancar la Copa i començar a pensar en la competició de lliga.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es