Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Gr.B): At Ciutadella 1 – 1 CCE Sant Lluis

Repartiment de punts en l’estrena oficial

Jornada 1, Domingo 13/09/2015 - 16:30 h
At Ciutadella
1 1
CCE Sant Lluis

Campo: Sant Antoni - Ciutadella
Ver jornada

  • Partidos anteriores
  • Sin datos
jugada del partido

Alineaciones:

At Ciutadella: Juan Manuel Barba, Climent Fullana, Cristian Villalonga, David Grabiel Piedrabuena, Albert Pons, Jordi Arguimbau, Sergi Pons, Pau Mesquida, Antoni Gener, Marco Moreno y Jaume Salord.

Sustituciones: Josep Fullana por Pau Mesquida (min.46), Samuel Bosch por Jaume Salord (min.51) y Victor Caceres por (min.75)

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Alex Gonzalez, Joan Marc, Benjamin Vicente, Joaquin Tuduri, DamiÀ Vinent, Alejandro Joven, Bruno Emendatori, Guillem Sintes, Joan Pons y Luis Martinez.

Sustituciones: Francisco Javier por Joan Pons (min.46), Rolfy Moreno por Luis Martinez (min.46) y Alexis Jose por Alejandro Joven (min.76)

Goles: 0-1 Guillem Sintes (min 58) y 1-1 Jordi Arguimbau (min 78)

Árbitro: Pedro Bernardo Bermudez Balbin.

Tarjetas: Jordi Arguimbau (amarilla, min 55) y Albert Pons (amarilla, min 85) para el At Ciutadella. Joan Marc (amarilla, min 52) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Estrena oficial de la temporada per part de l’equip Juvenil de Elias Noval que va aconseguir tornar-de la seva visita a Sant Antoni amb un punt a arrel de l’empat a un aconseguit davant l’At. Ciutadella de Damia Bosch. La trobada que s’anima al tram final, va comptar amb un espectador especial, la insofrible humitat i la calor que afecte a tots dos equips sobretot en el primer temps. Amb aquest espectador d’excepció, els dos equips van fer el que van poder durant els primers 45 minuts per no deixar els seus dipòsits buits per a la segona meitat.

En aquesta primer acte, les àrees rivals van ser visitades en poques ocasions pels davanters dels dos equips i tan sols a pilota aturada, per part del At. Ciutadella, i amb xuts llunyans de Guiem, per part lluissera, feien treballar al meta Barba per als vermells i Llorenç per als blaus.

Els de Bosch van sortir molt més actius en els primers minuts i es van fer amb el control del partit tot i que sense arribar a inquietar amb perill a la porteria lluissera. Els esmentats córner, fins a quatre, van arribar a llançar els locals en els primers 15 minuts, van ser les úniques accions ofensives dignes de destacar.

Els de Noval, es van mostrar molt ordenats i treballadors en defensa però un poc accelerats en tasques ofensives que deixaven a Guiem massa sol davant d’una defensa local que semblava Golliat. A partir de l’equador del primer temps, van començar a arribar amb més perill les ocasions en cada bàndol. Una jugada trenada per part vermellenca a la qual no arriba a rematar Salord va ser el primer avís, encara que els de Noval no van voler quedar-se enrere i un xut de Luis Martinez que aturar amb relatius problemes Barba era l’avís lluisser. A la vora del descans, va ser el CCE el que tingué la millor ocasió del primer temps en les botes de Guiem. Un servei de banda executat per Alex Gonzalez que acaba passejant per mitja àrea rival, acaba en els peus del 9 visitant però el seu control i tir ràpid va marxar fora per poc proper a la base del pal de Barba.

Els canvis en el descans van millorar als de Noval que a poc a poc anaven guanyant presència a camp contrari i controlant mes al seu rival. El treball al centre del camp de Bruno i Damia donava equilibri a un equip que tenia en la seva rereguarda a la millor basa per als seus, destacable el magnífic partit del cadet Isma al lateral esquerrà.

Amb els reajustaments defensius i la major arribada en atac va arribar el primer gol del partit. Una passada perfecte de Fran a l’esquena de la defensa per al desmarcatge de ruptura de Guiem acaba amb aquest davant de Barba que va esser superat per alt amb la vaselina del davanter lluisser, era el 0-1 al minut 58. No van acabar aquí les aparariciones en atac dels de Noval, que en el minut 65 va poder sentenciar el matx. Una falta llunyana botada per Jota acaba directament al travesser de la meta vermellenca amb un Barba ja superat.

Els de Damia Bosch es veien abocats a la derrota i van decidir fer un pas endavant amb valentia i molt risc. Els continus atacs vermells anaven deixant als blaus cada vegada mes tancats al seu camp i veient com el seu rival anava gaudint cada vegada de millors ocasions per empatar. La primera d’elles va ser en el minut 74 a la sortida d’un córner botat per Pons que Bosch remata un pèl desviat per la dreta de la meta de Llorenç. El porter lluisser es va convertir en el minut 76 en el salvador del seu equip, després de quedar-se en un mà a mà a l’interior de l’àrea petita amb el local Arguimbau aconseguint prendre-li el baló quan el davanter ciutadellenc anava a rematar.

Tan sols cinc minuts després de la intervenció del meta lluisser, es produïa una jugada pràcticament similar a la que en aquesta ocasió poc va poder fer el porter lluisser. Canvi d’orientació de Fullana a l’esquena de la defensa blavosa i l’arribada de Arguimbau acaba altra vegada sol davant Llorenç que va ser afusellat pel 9 vermell. Era l’1-1 i quedaven 10 minuts.

Amb l’esforç realitzat pels dos equips, els últims minuts van ser de, millor no perdre que guanyar, per la qual cosa l’empat servia a tots dos. Una ultima intervenció amb el peu dret de Llorenç a rematada d’Albert va ser la ultima ocasió del partit que es va tancar amb un repartiment de punt just i que dóna a tots dos el primer premi positiu en la taula classificatòria.

 

 

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es