El conveni amb el Platges de Ca’n Picafort és una realitat

El conveni amb el Platges de Ca’n Picafort és una realitat

Atlètic Balears i CE Platges de Ca’n Picafort han signat avui el seu compromís per ser entitats col·laboradores durant la temporada 15/16 amb opció a ser renovat. La firma, celebrada a la seu de Hyundai Pro Automoción a Palma era rubricada per Toni Garau i Francisco García com a presidents d’ambdues entitats. En representació del primer equip hi assistia també Jaime Hernández i Jaume Fuster com a coordinador del futbol base de l’Atlètic Balears. Per part del Platges hi assistien també Nofre Plomer, President d’Honor; Eugenio García, coordinador i Edu Fluxà, tresorer.

El conveni expressa la col·laboració que hi haurà entre els dos clubs per a possibles cessions de jugadors, entrenaments a les instal·lacions dels clubs, assistència dels entrenadors del Platges a entrenaments de l’Atlètic Balears o la possibilitat d’utilitzar les instalacions de RecuperATB en determinades ocasiones; entre molts d’altres punts.

Amb aquest conveni de col·laboració es vol ajudar a que el Platges de Can Picafort creixi esportivament parlant i exportar la marca Atlètic Balears a la zona nord de Mallorca. És vol ajudar a crear un club important i símbol de qualitat englobat al projecte del nostre club. També es vol apropar l’Atlètic Balears a la part forana i donar a conèixer el projecte de futbol formatiu de l’entitat. Un dels objectius del ATB és obrir el club a la societat més enllà de Palma.

Tercer conveni

L’acord signat avui a Hyundai Pro Automoción és el tercer al què s’arriba per a aquesta propera temporada. I és que tant CD Menorca com CE Consell ja formen part del nostre grup de feina com a col·laboradors. És possible que en les properes setmanes arribin nous convenis d’aquest caràcter.

 

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es