El conveni amb el Platges de Ca’n Picafort és una realitat

El conveni amb el Platges de Ca’n Picafort és una realitat

Atlètic Balears i CE Platges de Ca’n Picafort han signat avui el seu compromís per ser entitats col·laboradores durant la temporada 15/16 amb opció a ser renovat. La firma, celebrada a la seu de Hyundai Pro Automoción a Palma era rubricada per Toni Garau i Francisco García com a presidents d’ambdues entitats. En representació del primer equip hi assistia també Jaime Hernández i Jaume Fuster com a coordinador del futbol base de l’Atlètic Balears. Per part del Platges hi assistien també Nofre Plomer, President d’Honor; Eugenio García, coordinador i Edu Fluxà, tresorer.

El conveni expressa la col·laboració que hi haurà entre els dos clubs per a possibles cessions de jugadors, entrenaments a les instal·lacions dels clubs, assistència dels entrenadors del Platges a entrenaments de l’Atlètic Balears o la possibilitat d’utilitzar les instalacions de RecuperATB en determinades ocasiones; entre molts d’altres punts.

Amb aquest conveni de col·laboració es vol ajudar a que el Platges de Can Picafort creixi esportivament parlant i exportar la marca Atlètic Balears a la zona nord de Mallorca. És vol ajudar a crear un club important i símbol de qualitat englobat al projecte del nostre club. També es vol apropar l’Atlètic Balears a la part forana i donar a conèixer el projecte de futbol formatiu de l’entitat. Un dels objectius del ATB és obrir el club a la societat més enllà de Palma.

Tercer conveni

L’acord signat avui a Hyundai Pro Automoción és el tercer al què s’arriba per a aquesta propera temporada. I és que tant CD Menorca com CE Consell ja formen part del nostre grup de feina com a col·laboradors. És possible que en les properes setmanes arribin nous convenis d’aquest caràcter.

 

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.