Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 3 – 0 CD Menorca

Victòria amb rècord de punts

Jornada 14, Domingo 12/04/2015 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
3 0
CD Menorca

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

imagen del partido
Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alvaro Rotger, Carlos Stainer, Isaias Pons, Miguel Angel Coll, Enrique Pacheco, Zouhir Essounani, Joan Orfila, Jose Luis Soret, Lorenzo Torrus y Alberto Salvador.

Sustituciones: Jose Manuel por Joan Orfila (min.52), Carlos Segui por Zouhir Essounani (min.60), Antoni Vinent por (min.61), Santiago Romero por Enrique Pacheco (min.70) y Francisco Jesus por Alberto Salvador (min.72)

CD Menorca: Antonio Manuel, Luis Vanwalre, Santiago Borras, Juan Javier, Victor Finestres, Ricard Cloquells, Jaime LÓpez, Marc Fuster, Pedro Guarino, Sergio Lupon y David Manuel.

Sustituciones: Javier Jorge por Ricard Cloquells (min.32) y Juan Manuel por David Manuel (min.41)

Goles: 1-0 Jose Luis (min 11), 2-0 Lorenzo Torrus (min 21) y 3-0 Victor Finestres (min 52)

Árbitro: Antonio Andreu Rossello. asistido por Daniel Mercadal Stevenson y Pablo Carbonell Tuduri.

Tarjetas: Zouhir Essounani (amarilla, min 57) para el CCE Sant Lluis. Sergio Lupon (amarilla, min 86) para el CD Menorca.

Comentario:

Un CCE vertical, efectiu, amb ganes de seguir sumant es va dur la victòria per un contundent 3-0 davant el CD Menorca a la 14a Jornada de Lliga Regional en una trobada on l’equip de Moyano va ser millor de principi a fi davant un rival que poc va poder fer per aturar el nivell mostrat avui per l’equip lluisser.

Amb aquests tres punts els de Moyano es col·loquen de forma provisional a la quarta plaça de la taula seguit per la UE Sami i UD Mahón, aquests dos amb una trobada menys, aconseguint els 21 punts, millor marca del CCE en els últims quatre anys, sumant a això, les dues eliminatòria de semifinals de les dues últimes edicions de la Copa Menorca. Numeros que demostren que aquest equip segueix evolucionant any rere any i amb vistes de futur, avui de nou tres juvenils van formar part de la convocatòria, el futur de l’equip lluisser.

El partit va començar amb un CCE atrevit i pressionant al seu rival en tot moment, la primera ocasió del partit arribo als set minuts quan després d’una passada de Finestres al seu porter Antonio va ser pressionat per Zouhir que impacte amb el balon després del rebuig d’Antonio , la pilota que portava camí a gol, va ser tret per Antonio sobre la línia de gol. El porter blaugrana va ser del millor del seu equip, amb diverses intervencions que van evitar una golejada major del CCE.

Poc van trigar els de Moyano a avançar-se. Minto 11 i una falta directa botada perfectament per Pepe acabo en el fons del portal en el que era el 1-0 per als seus. No acabo alli el setge local, al minut 16 un llunyà xut de Stan terme en el travesser de la meta blaugrana i el posterior remat de Joan Orfila acabo al fons de la xarxa en un segon remat que invàlid el col·legiat per fora de joc del lluisser. No acabo aqui el carrusel d’ocasions locals, Zou al 18 de fort tret i Joan Orfila després centre lateral d’Alberto van poder anotar el 2-0.

Marc el cronòmetre el minut 20 i de nou el CCE perforava la meta d’Antonio, va ser Loren que després de jugada personal i de xut ras comandament el balon al fons del portal per posar un clar i merescut 2-0 al marcador.

A partir d’aquest moment, el CCE veient amb l’avantatge en el partit sota el ritme fruit del resultat encara que el seu rival no aprofito aquest petit ticipar en el ritme de joc per escurçar distàncies. Abans del descans, en una falta botada per Albert, de nou apareixia Joan Orfila per rematar però un encertat porter visitant enviava el baló a córner.

El pas per vestidors va servir als de Moyano per agafar aire i tornar al segon temps amb el mateix ritme amb què inici el partit. Nou servei de córner botat per Alberto i el visitant Finestres comandament sense voler el balon dins del seu portal. Era el minut 52 i els locals van deixar el partit tancat amb el 3-0.

Els de Ramon Melia voler amb diferents contraatacs aconseguir el gol de l’honor encara davant es va trobar a un equip local que va aconseguir deixar la seva meta a zero en aquest partit.

Un xut del recent incorporat Manu que atur Antonio va ser un nou avís dels locals que volien més encara que després no va ser fins al 87 quan un xut dur de Santi Romero va ser aturada pel porter visitant en la que va ser la ultima ocasió del partit.

Tres punts importants per al CCE que afronta els propers compromisos amb la moral alta davant de dos rivals d’envergadura, el CE Alaior a Los Pinos i el CE Ferreries a Sant Bartomeu. Els de Moyano poden ser jutges de la Lliga sense oblidar que aquest equip vol tancar aquesta temporada el més alt possible.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es