Crónica 3ª Div.: Campos 5 – 1 Platges de Calvia

Campos: Antonio Mas, Miguel Manresa, Nicolas Mercadal, Juan Carlos Mesquida, Guillermo Petricorena, Joan Mercadal, David Mateu, Alberto Pareja, Marc V Esteve, Silvestre Barcelo y Antoni Bonet.

Sustituciones: Antoni M Servera por Marc V Esteve( min. 67), Manuel Diop por Silvestre Barcelo (min. 77) y Miguel A Bermudez por Alberto Pareja (min. 72)

Platges de Calvia: Vicente Sabater, Juan J Aguilo, Gerard Rossello, Gabriel L Grille, Miguel Bestard, Tomas Bisquerra, Sergio Arjona, Andreu Pont, Marcos Priego, Samuel Fernández y Jose M Garcia.

Sustituciones: Antonio I González por Andreu Pont (min. 67) y Igor Asensio por Miguel Bestard (min. 58)

Goles: 1-0 Antoni Bonet (min 10), 2-0 David Mateu (min 59), 3-0 Marc V Esteve (min 65), 4-0 Antoni M Servera (min 75), 4-1 Tomas Bisquerra (min 83) y 5-1 Antoni M Servera (min 89)

Árbitro: Jaime Bardaji Martin. asistido por Andres Aguilo Afanador y Josep Roig Bonet.

Tarjetas: Nicolas Mercadal (amarilla, min 8), Guillermo Petricorena (amarilla, min 17) y Alberto Pareja (amarilla, min 53) para el Campos. Samuel Fernandez (amarilla, min 25), Tomas Bisquerra (amarilla, min 40), Gabriel L Grille (amarilla, min 69) y Igor Asensio (amarilla, min 74) para el Platges de Calvia.

Partit jugat dissabte horabaixa i que ha suposat la victòria més abultada d’aquesta temporada per part de l’equip campaner.
No podem destacar a ningú en concret, ja que ha estat tot l’equip el que ha fet un gran partit i si podem destacar un aspecte és el fet de què han participat dos juvenils i que són els que han fet la jugada del cinquè gol que ha marcat en Servera, així com el fet una setmana més, d’acabar jugant amb set jugadors campaners.
La primera part ha finalitzat amb un gol a zero, marcat per Toni Bonet. Els següents gols els han marcat David Mateu, rematant amb el cap en el segon pal una prolongació de Toni Bonet; el tres a zero de Marc Esteva, d’un gran xut i el quart i el cinquè, obra de Servera que està en ratxa i aprofitant els minuts que li donen els místers, el primer amb una rematada de cap i el segon aprofitant una gran centrada de Diop per enviar la pilota al fons de la porteria.
Destacar que dels darrers 18 punts, l’equip dirigit per Toni Ordóñez i Toni Burguera, n’ha sumat 16, amb cinc victòries i un empat.