Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 4 – 0 At Ciutadella

Jornada 8, Sábado 01/11/2014 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
4 0
At Ciutadella

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alvaro Rotger, Raul Olives, Isaias Pons, Francisco Jesus Tortolero, Miguel Angel Coll, Maykol Giraldez, Jose Luis Soret, Lorenzo Torrus, Isael Andres Martinez y Alberto Salvador.

Sustituciones: Joan Orfila por Raul Olives (min.63), Zouhir Essounani por Jose Luis (min.66), Jose Manuel por Francisco Jesus (min.75) y Enrique Pacheco por Isael Andres (min.78)

At Ciutadella: Pere Francesc, Mateo Larrarte, Josep Segui, Ivan Garcia, Oscar Tuduri, Josep Maria, Abdelkrim Bouazzaoui, Yeray Deniz, Edgar Llabres, Juan Villalonga y Miguel Amengual.

Sustituciones: David Sanchez por Abdelkrim Bouazzaoui (min.55), Sergi Bosch por Ivan Garcia (min.66), Josep Alzina por Edgar Llabres (min.71) y Joan Febrer por Josep Maria (min.80)

Goles: 1-0 Francisco Jesus (min 38), 2-0 Jose Luis (min 41), 3-0 Jose Luis (min 65) y 4-0 Isaias Pons (min 78)

Árbitro: Antonio Pons Mascaro. asistido por Candido Lucero Sanchez y Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Isaias Pons (amarilla, min 8), Maykol Giraldez (amarilla, min 51), Francisco Jesus (amarilla, min 67), Joan Orfila (amarilla, min 70) y Jose Manuel (amarilla, min 82) para el CCE Sant Lluis. Ivan Garcia (amarilla, min 39), Abdelkrim Bouazzaoui (amarilla, min 52) y Josep Maria (amarilla, min 77) para el At Ciutadella.

Comentario:

Pas de gegant, que no definitiu el que va donar l’equip Regional, després de vèncer de manera contundent per 4-0 a un Atlètic Ciutadella fins a la data líder del grup B de la Copa Regional.
Era un partit transcendental per a ambdues esquadres, que podia donar als de Rafa Torres la classificació matemàtica en cas de victòria i podia acostar una mica més a les semifinals als de Moyano si aconseguia els tres punts. La victoría local no deixa la feina feta al 100% però si que l’hi posa en safata abans de l’últim partit dels lluisers a Las Arenas de Fornells el proper dissabte 15 de novembre. Abans, el CCE, té jornada de descans, on els seus rivals cercaren la victòria per pressionar un equip que ahir va brodar la perfecció del futbol i de l’encert de cara a porta. Els vermells van demostrar tot i el resultat ser un dels equips més forts d’aquesta Regional i van plantar cara als locals fins al 3-0.

A l’inici es va veure a dos conjunts respectuosos amb el seu rival i conscients del que es jugaven, molt migcampisme, poques ocasions i molta intensitat. Els de Moyano van començar a guanyar al seu rival en l’aspecte físic i poc a poc s’anava decantant el matx al seu favor. Amb un Municipal de Ses Canaletes que presentava una imatge a les grades amb uns 250 espectadors, els de Moyano van donar el primer avís al minut 13. Una passada de Joshua per a Pepe a l’esquena del centrals deixava el jove davanter local dins de l’àrea , el seu dur xut amb la cama dreta impactat al pal esquerre de la meta de Fullana. Era el primer avís del CCE que va començar a sembrar dubtes en el seu rival.

Els de Torres volien pujar una mica més la seva intensitat per posar-se a l’altura dels locals, però cada vegada que ho intentaven, el CCE donava un pas més cap endavant impossibilitant els vermells acostar al seu nivell físic. Estava sent un partit perfecte dels lluisers, intensitat, ordre, claredat d’idees en atac i seguretat defensiva. Els jugadors locals, destacable el partit de tot el conjunt, s’anaven trobant cada vegada més entonats i segurs de si mateixos.

Quan el partit semblava arribar al descans, van arribar als set minuts bojos i fet i fet decisius del matx. Minut 38, error en el rebuig de García forçat per la pressió de Joshua que es va quedar sol davant Fullana batent amb un toc col·locat lluny del abast del porter ciutadellenc. Era el 1-0 i el tant donava recompensa al vist fins al moment. Va poder anotar el segon Joshua tan sols dos minuts després. Falta a la frontal de l’àrea provocada pel mateix Joshua, que executa a la perfecció el treballador davanter del CCE, la seva pilota impacta en el travesser d’un ja superat Fullana que només va poder acompanyar el esfèric amb la mirada. Era un altre avís que el CCE estava entonat. Tres minuts per al final del primer temps i de nou els locals esgarrapaven al seu rival. Passada a l’esquena dels centrals de Migue Coll per a la carrera de Pepe i aquest ara si, afusellava Fullana posant el 2-0 al marcador.

Havia estat un rush final de primer temps productiu per als de Moyano que van deixar noquejats al seu rival. La tornada de vestidors havia de portar amb si a un CCE seriós, respetuos amb el seu rival i conscients que no estava tot fet. Així va ser, la intensitat seguia sent la principal arma dels de Moyano que van poder anotar el tercer si Isael esgotat físicament per una llarga carrera amb la pilota hagués encertat en la seva xut que va marxar fora per mil·límetres. El Atlètic donava senyals de vida a pilota aturada, un parell de xuts de falta d’Llonga i un parell de centres a l’interior de l’àrea després de diverses faltes botades pel mateix Llonga posaven una mica de perill a la porteria defensada per Cristian.

Però en el minut 65 tornava a aparèixer el més llest de la classe. Pepe aprofita, com el que no vol la cosa, una indecisió en defensa de Tudurí i el porter Fullana posant entremig per aconseguir tocar el just per batre el porter visitant. Era el 3-0 que ja deixava el partit molt de cara als de Moyano que alhora deixava tocat però no enfonsat al seu rival.

No estava sent fàcil, tot el aconseguit era per mèrits dels jugadors locals, destacar a algun és impossible amb el partit fet per tots. La cirereta del pastís va arribar en el minut 78. Gran regat d’Alberto a Escaño que només va poder detenir el blavós agafant a l’interior de l’àrea. Penal clar del defensor vermell i Isaías s’encarregava de superar de nou a Fullana i posar el contundent 4-0 en el lluminós de Ses Canaletes.

Un Municipal que va acomiadar als seus com mereixien i que no tornaran a veure als locals fins a unes semifinals que estan a l’abast de les mans del CCE que encapçala la classifiació del seu grup amb 14 punts i amb l’average a favor davant els seus dos rivals en aquesta lluita, l’Atlètic Ciutadella i la UE Sami. Queden dues jornades, una per als de Moyano, que poden ser equip de semis en cas que l’Atlètic no aconsegueixi la victòria la setmana següent davant el Norteño CF o que la UE Sami perdi en la seva visita a les Nogueres d’Es Migjorn. Si no és així, puntuar a Las Arenas en l’última jornada li és suficient. No està gens fet però cal seguir, hasta el rabo todo es toro.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es