Crónica 3ª Div.: Campos 1 – 1 Constancia

El trio arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Alejandro Santaeufemia, Francisco J Cano, Jose Maria, Jose M Sanchez, Antonio Nadal, Antonio Roig, Antonio Vidal, Daniel Rado, Matias M Aguirre y Juan A Riera.

Sustituciones: Nicolas Mercadal, Jaime Vidal, Pablo Pascual, Guillem P Nigorra y Sebastia Obrador

Constancia: Rafael A Calderon, Pau L Siquier, Gabriel Guasp, Bernardo Alomar, Juan Martin, Juan Oller, Miguel A Bosch, Ignacio Martinez Perez De R, Rafael Nicolas, Victor P. Sanchez y Esteban Muñoz.

Sustituciones: Ricard G Vila por Rafael Nicolas (min.46)

Goles: 1-0 Daniel Rado (min 31), 1-1 (min.90) Ricard Vila

Árbitro: Bartolomé Nadal Riera.

Tarjetas: Juan A Riera (amarilla, min 29) y Jose Maria (amarilla, min 32) para el Campos. Juan Martin (amarilla, min 14), Esteban Muñoz (amarilla, min 42), Victor P. Sanchez (amarilla, min 44) y Rafael A Calderon (amarilla, min 45) para el Constancia.

Comentario:

BON PARTIT EN EL MUNICIPAL DE CAMPOS

Partit disputat avui horabaixa a Campos entre l’equip local i el líder de la categoria jugat de tu a tu entre dos dels millors equips de la competició.

L’equip local s’ha avançat en el marcador amb un gran gol de Dani Rado en el minut 31, que veient el porter visitant avançat ha xutat des d’una gran distància, superant a Calderón.

Després, s’han produït dues jugades que haurien marcat el desenvolupament del partit, ja que el lateral dret de l’equip inquer que ja duia una targeta groga, ha tret una falta sense que l’àrbitre pitàs i hauria suposat la segona groga i la conseqüent expulsió i després aprop d’acabar la primera part, el porter Calderon ha deixat la seva porteria per anar cap al córner, en una jugada que res tenia a veure amb ell, i ha agredit a Cano, acció que només ha estat sancionada amb una targeta groga.

El partit a la segona part ha seguit amb un alt ritme, sense ocasions, on el Campos aguantava bé les empentes de l’equip visitant. I en el minut 70 ha arribat l’expulsió per dues grogues, en dues jugades separades per menys de cinc minuts, del lateral dret del Campos, Àlex, i que ha condicionat totalment el final del partit.

Tot i així, el líder de la categoria, no s’ha sabut imposar en cap moment ni aprofitar la superioritat numèrica i ha hagut de ser en el minut 90 amb un xut desviat per un defensa campaner i que ha despistat a Toni Mas, porter local, que han conseguit l’empat a un final.

En definitiva, gran partit de l’equip campaner enfront del Constancia i que ha deixat una sensació d’haver perdut dos punts per part del Campos que l’haguessin apropat al líder.

CE Campos

Fotos Sergio Sanz para Fútbol Balear

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.