Previa Preferente: CCE Sant Lluis – CD Menorca

Com hem canviat

.

Torna el primer equip davant la seva afició després de l’empat (2-2) aconseguit en l’última jornada a Los Pinos, i acumula tres jornades consecutives sense conèixer la derrota i havent aconseguit una victòria i dos empats en aquest espai de temps. L’equip de Víctor Pérez continua transmetent bones sensacions en el seu joc i la plantilla està implicada en la situació que travessa ara mateix, la qual cosa li ha fet prendre possessió de les primeres places classificatòries i intentar lluitar per acabar en les primeres posicions. 

Els lluissers continuen sent fiables en atac i treballadors en defensa i això els permet treure els seus partits endavant. L’aspecte a millorar és el de la lectura dels partits amb el marcador a favor, atès que en el que portem de lliga ja han vist com se’ls escapaven 6 punts després de posar-se amb aventatge en el marcador.

Per part seva, el conjunt rival, el CD Menorca també ve d’un bona ratxa, 7 punts de 12 en les últimes quatre jornades, inclosa la de la setmana passada com a local (3-0) davant l’Atletic Ciutadella. Aquesta ratxa, li ha fet situar-se en la sisena posició de la classificació, sumant 15 punts. En el partit d’anada en el Estadi Mahonés de la jornada tercera, el resultat va ser de (0-2), que es va convertir en la primera victòria de la temporada, a partir d’allí, els nostres van posar la directa fins al dia d’avui.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.