Crónica Juvenil Lliga Menorca: CCE Sant Lluis 6 – 0 Dosa

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Nil Anglada, Alex Pons, Marc Florit, Joan Gili, Josep Pons, Ignacio Martinez, Jaume Rotger, Jaume Mora, David Sanchez, Gabriel Morales y Joaquim Coloma.

Sustituciones: Daniel MuÑoz por Joan Gili (min.58), Ander Coll por Ignacio Martinez (min.62) y Adria Ferragut por Josep Pons (min.73)

Dosa: Isaac Frieiro, Xavier Janer Sampol De Palos, David Timoner, Alejandro Gonzalez, Xavier Pons, Lluis De Olives, AdriÀ Salord, Daniel Triay, Marc Anglada, Antoni Rotger y Sergi Benejam.

Sustituciones: JosÉ Antonio por Daniel Triay (min.62), Julio Cansado por Xavier Janer Sampol De Palos (min.65) y Sergi (44′) por (min.)

Goles: 1-0 Josep Pons (min 5), 2-0 Jaume Mora (min 22), 3-0 Ignacio Martinez (min 39), 4-0 David Sanchez (min 58), 5-0 Jaume Rotger (min 61) y 6-0 Joaquim Coloma (min 69)

Árbitro: Pedro Bernardo Bermudez Balbin.

Tarjetas: Jaume Rotger (amarilla, min 76) para el CCE Sant Lluis. Sergi Benejam (amarilla, min 44), Sergi Benejam (amarilla, min 44) y Xavier Pons (amarilla, min 76) para el Dosa.

Comentario:

Ses Canaletes tornava a vestir-se de gala per a acollir la dotzena jornada de lliga juvenil i amb una gran entrada en el feu lluisser per a veure a l’equip de Moyano. Els blaus saltaven al verd amb el ferm objectiu del triomf i d’aquesta manera mantenir la distància amb els seus perseguidors que havien disputat els seus partits en la tarda del dissabte i obligaven als lluissers a vèncer al Dosa CF per a conservar el lideratge de la categoria.

No es fiaven els locals del seu rival, equip assentat en mitja taula que va ser capaç de treure resultats positius davant rivals de la part alta. Conscients d’això, els de Moyano van començar amb bon peu, el primer tant del matí no es feia esperar. Josep Pons era l’encarregat de pujar el 1-0 a l’electrònic després d’un brillant tret des de fora de l’àrea al rebutg d’un servei de cantonada, era només el minut 5.

El Sant Lluís intentava llavors ampliar l’avantatge, no obstant això queia en la precipitació i en l’error en l’última pasada. Amb el rellotge marcant el minut 25 un centre de Biel a l’interior de l’àrea va ser aprofitat per Jaume Mora per a anotar el segon, el partit prenia clar color local. Els de Ciutadella, a penes apareixien en camp contrari i quan ho feia, la seguretat de la línia defensiva evitava mals majors. Abans del descans, un centre-xut de Nacho es va convertir, amb fortuna, en el 3-0.

La segona part evidencia encara més l’estat de forma i de confiança dels de Moyano, que segueixen sense conèixer la derrota en lliga i continuan amb pas ferm centrant-se en guanyar el partit més imminent. En tres minuts d’il·luminació ofensiva van deixar el partit vist per a sentència, sinó ho estava ja. David Sanchez en el 59 a passada de Coloma i Jaume Rotger en el 61 de tret des de fora de l’àrea posaven el quart i el cinquè tant del matí. Per a arrodonir el partit, Coloma, amb ajuda d’un defensor anotava el 6-0 definitiu.

Tancat el partit davant el Dosa CF, gaudir 24 hores de la victòria i desprès ja posar la ment en el pròxim rival, el CE Ferreries, que s’ha posicionat per mèrits propis en la quarta posició de la taula, a quatre punts dels nostres. Partit que pot ser clau en Sant Bartomeu per al futur de la competició.

 

Redacción
CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.