Dues cares noves i amb recorregut de futur

.

Sense temps que perdre es comença a modelar el projecte per al primer equip de cara a la propera temporada. Ho fa en forma de fitxatges. I per començar, dos valors de futur que es posaran a les ordenis del tècnic, Pere Vadell. Es tracta de Francisco Vico, procedent de l’Atlètic Villacarlos, i Jeferson Echevery, procedent del CD Menorca, tenen 19 i tots dos compten amb àmplia experiència en Lliga Nacional Juvenil amb els seus respectius equips de procedència.

Jeferson Echevery (1999), nascut a Espanya i d’origen colombià, arriba a l’equip per reforçar l’atac lluisser. El jugador format en les categories inferiors del Atletico Villacarlos fins a categoria infantil, va vestir des de llavors la samarreta blaugrana de club menorquinista i ha jugat essencialment per bandes encara que també pot ser alineat com a davanter. A la temporada 2016/2017 va formar part de la plantila de l’Atletic Balears de Divisió d’Honor juvenil.

Francisco Vico (1999) també ha donat el sí al seu compromís amb el primer equip. Jugador que pot ocupar diverses posicions en defensa, a forjat la seva curta carrera esportiva en el futbol base del desaparegut, CF Sporting Mahonés, passant al CD Menorca durant dues temporades en categoria Nacional Juvenil per acabar la seva etapa en l’Atlètic Villacarlos en la mateixa categoria.

CCE Sant LLuis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.