3ª Calçotada popular PB Els Tamarells, èxit de participació

Més de 120 persones participaren en la tercera edició de la Calçotada Popular celebrada davant la nostra seu. Els assistents gaudiren d’un bon dia i d’un dinar exquisit de calçots i carn a voler, amb vi, refrescs, ensaïmada, gelat i cafè, a més del corresponent baverall commemoratiu.

   Després del dinar hi hagué rifa i sortejos de viatges, entre els socis assistents un per a dues persones amb entrada per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – València (jornada 32) que es jugarà el 14 o 15 d’abril. Els afortunats foren: 

      Sòcia nª 238 Maria Monserrat Adrover (Portocolom)

      1r suplent, soci nº 1060 Miquel Nicolau Barceló (Felanitx)

      2n suplent, soci nº 417 Jaume Binimelis Manresa (Calonge)

  També s’aprofità la jornada perquè els socis interessats s’inscrigueren  per demanar entrades per a la final de Copa del Rei que tindrà lloc en l’Estadi Wanda Metropolitano de Madrid el proper 21 d’abril entre el FC Barcelona i el Sevilla.

La Junta Directiva

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.