PB Els Tamarells, sopar amb socis a Ses Salines

Cena en Ses Salines

Fa unes setmanes va tenir lloc en el Bar Ca Na Moreneta de Ses Salines un sopar amb socis d’aquesta localitat en el que hi participaren una quarantena de barcelonistes que així mateix gaudiren del triomf del Barça en el terreny de l’Sporting de Lisboa, partit corresponent a la Lliga de Campions. En aquest acte hi assistiren membres de la junta directiva acompanyats dels integrants de l’Àrea Ses Salines – Colònia Sant Jordi, Marga Burguera, Miquel Contestí, Apol·lònia Maria Salom i Miquel Bonet.

  Després de sopar i de celebrar els gols dels blaugranes amb el Cant del Barça, es varen sortejar varis viatges, entre tots els socis, 10 pel partit de Lliga FC Barcelona – Màlaga, 8 pel partit del Lliga FC Barcelona – Celta, i un específic de dues persones pel partit de Lliga FC Barcelona – Sevilla. Els afortunats foren: 

      Titular, soci nº 560 Miquel Perelló Burguera (Colònia Sant Jordi)

      1r. suplent, soci nº 909 Ginés Garcia Sánchez (Ses Salines)

      2n. suplent, soci nº 1004 Antoni Burguera Contestí (Ses Salines).

  El proper sopar amb socis de la penya serà el proper dimarts 22 de novembre a les 20 hores en el Bar Sport de Llucmajor, coincidint amb el partit de Lliga de Campions Juventus – FC Barcelona.

La Junta Directiva

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.