Crónica 2ª División B: At. Baleares 2-2 CF Gavá

Alineaciones:

El trio arbitral con los capitanes del partido

At. Baleares: Aulestgia, Juan Vich, Vallori, Manu, David Prieto(Aviles min.78), David Sánchez(Tete min.77), Xisco, Kike, Rubén Jurado, Fullana, Malik Fathi.

Gavà: Craviotto, Mario Gómez, Héctor Camps, Agustín, Fernando, Pla, Peque(Nico Kata min.67), Reche, Sascha, Boris Garrós, David Jiménez(Sarmiento min.81).

Gol: 0-1 Sascha min.8, 1-1 Kike min.38, 1-2 Nico Kata min.76, 2-2 Rubén Jurado min.79

Árbitro: Sergio Escriche Guzmán asistido en bandas por Carlos Ramírez Gomis y Abraham Abad Esteban del comité territorial valenciano.

Tarjetas: amarilla para Peque min.40, Mario Gómez min.46, Agus min.57 por el Gavà y a David Prieto min.28, y Rubén Jurado min.31 por el At. Baleares

Comentario:

Després de quatre jornades, L’Atlètic Balears continua invicte. Dues victòries i dos empats adornen el caseller de l’equip ‘balearico’. Aquest diumenge, l’equip de Ziege, tot i dominar el xoc contra el Gavà no va poder passar de l’empat i el tècnic alemany va dir al final que “no estic content. Hem creat ocasions per guanyar el partit. Ens ha faltat sort…”

La primera part va resultar anivellada. El Gavà va sorprendre els locals amb un gol de cap de Sascha en la primera aproximació visitant a la porteria d’Aulestia  i aquest fet va descentrar una mica l’equip de Ziege.  Tot i això, poc a poc, els ‘balearicos’ es varen sobreposar al cop i abans del descans, després d’una bona ocasió de Jurado, va ser Kike López l’autor de l’empat.

Després del descans, el domini local fou evident.  L’Atlètic Balears va controlar el centre del camp, mentre que el Gavá jugà a contracop. Francesc Fullana va gaudir de dus bones ocasions, però una bona aturada de Craviotto i un llançament una mica alt evitaren que el marcador es capgirés. De la seva banda, el Gavá, en una acció esporàdica, aconseguí l’1-2 mitjançant Nico Kata i tornà a posar-se per davant al marcador. Ziege va moure la banqueta, i Avilés i Tete substituïren Prieto i Sánchez. Precisament Tete va fer un servei al cap de Jurado que aquest no va desaprofitar per fer el 2-2. A les acaballes hi va haver alternatives davant ambdues porteries però el marcador ja no és va moure.

Dissabte que ve, l’Atlètic Balears s’enfrontarà al F.C. Barcelona B (18.30 hores) al Mini Estadi en partit corresponent a la cinquena jornada.

 

 

 

Redacción
Fotos de Guiem Sánchez para Fútbol Balear.
ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.