Primeres banquetes de cantera amb entrenadors assignats

Primeres banquetes de cantera amb entrenadors assignats

Es comencen a perfilar e cos tecnic dels equips del planter per a la propera temporada 2016/2017 i una de les peces més importants d’aquests equips és l’entrenador que serà l’encarregat de prendre les regnes de la plantilla i fer millorar als seus jugadors tant a nivell individual com a nivell col·lectiu. Els tres primers equips amb entrenador assignat són els cadet i els dos infantils, tant el A com el B.

Per a l’equip Cadet, Jose Angel Moyano serà l’encarregat de recollir el guant deixat per Miki Gomila que passa a l’equip Regional en un canvi de banquetes entre els dos tècnics. Moyano, després de quatre anys en categoria Regional torna a prendre les regnes d’un equip de pedrera, com ja va fer en el desaparegut CF Sporting Mahones, on acaba amb un doblet de títols, fent-se amb la competició de Lliga i Copa amb l’equip maones. En aquesta ocasió, agafa un equip amb molt bona base, on pràcticament mitja plantilla és la que forma actualment l’equip i que s’ha proclamat recentment campions de Lliga 2ª Regional. Amb els jugadors nascuts el 2001 que han d’exercir de bons mariners, s’uneixen a ells els de primer any i nascuts el 2002 que s’han d’adaptar a la nova categoria i ajudar a portar a l’equip el mes lluny possible.

En categoria Infantil, per a l’equip A queda al capdavant, Miguel Ángel Coll “Krankel”, que una temporada mes seguirà vinculat a la nostra Entitat, on ja ha realitzat gairebé totes les funcions possibles, directiu, jugador i entrenador. En aquesta temporada, que aquesta a punt de finalitzar, el tècnic ha estat el màxim responsable de l’equip Infantil de 1r any pel que avança un esglaó per a la temporada 2016/2017 on s’intercanviarà papers amb Beni Fuxà, que, si s’escau passa de ser tècnic l’equip de 1r any de jugadors provinents en la seva majoria de la categoria Aleví.

Fuxà, que després d’un parell de temporades de descans es va incorporar de nou en la 2015/2016 a la plantilla d’entrenadors, afronta la temporada amb el clar objectiu de començar a establir les bases d’una plantilla de 1r any que haurà de adaptar-se als canvis que produeix el pas de Futbol 7 a Futbol 11 així com les noves dimensions del terreny de joc. Amb la paciència, dedicació i treball de Fuxà, és el moment que aquests jugadors nascuts el 2004 donin un pas endavant i absorbeixen el major nombre de conceptes per passar un bon any i continuar amb la seva evolució com a futbolistes.

En les properes dates s’aniran perfilant els tècnics per les altres categories per deixar l’organigrama tècnic totalment complet en vistes a planificar el proper curs futbolístic.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.