Zurbano, un 9 de luxe per al Regional

Zurbano, un 9 de luxe per al Regional

Javier Zurbano Lacalle (Andosilla, 1980) s’ha convertit avui en la primera incorporació per a l’equip Regional de cara a la propera temporada 2016/2017.

Zurbano, corpulent i esquerrà davanter de 1’93 mts. prové del Penya Ciutadella de 3ª. Divisió on ha estat el màxim golejador menorquí de la categoria en les ultimes dues temporades amb 17 i 11 punts respectivament.

Amb passat al UFM Selfoss (Islàndia) Coruxo i Alfaro a 2a B, UD Extremadura, Penya Esportiva Santa Eulàlia, CE Alaior i l’esmentat Penya Ciutadella Esportiva a 3a. Divisió, entre d’altres, ve per ser un dels referents de la plantilla que dirigirà Miki Gomila la propera temporada.

 

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.