PB Els Tamarells, calçotada i concert 13è aniversari

calçotada i concert 13è aniversari

El proper dissabte dia 5 de març a les 13’30 hores just davant la nostra seu (carrer Horts, 50) celebrarem l’acte central del tretzè aniversari de la penya amb una calçotada popular i un concert per animar l’horabaixa.

Després dels sopars amb socis a Campos, Llucmajor, Santanyí i Cas Concos, dels estands en les fires de Campos, Santanyí i Felanitx, del tornejos Festes de Sant Agustí, Festes de Sant Nicolau, Fira de Campos, i Memorial Francesc Sola, de la Trail Solidària, de la caragolada de junta directiva, i del viatge de socis a Barcelona arriba aquest acte que posa punt als esdeveniments 13è aniversari.

El preu del tiquet és de 20 euros per adults i 10 per a nins de fins a 12 anys. El dinar inclou: calçots, llom, panxeta, dues botifarres, pa, refresc, vi, postres, cafè, i com no pot mancar, el baverall commemoratiu.

Després del dinar hi haurà actuació del grup Marino e Marini i dels DJ Nyè.

Hi haurà diferents sortejos entre els participants, exclusiu pels socis que assisteixin un viatge per a dues persones per anar a veure el Barça, i sorteig entre tots els nostres socis de 8 viatges per veure el partit de Lliga FC BARCELONA – R. MADRID.

Se poden apuntar tant socis com no socis, els tiquets ja estan a la venda en el Cafè Can Moix i en la Papereria Cóndor. La capacitat és limitada a 220 persones i tancarem la inscripció una vegada acabats els tiquets. Vos hi esperam, fent penya, fent Barça !!

La Junta Directiva

 

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.