Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 1 UD Mahon

Imagen del partido
Imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Javier Salvador, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Rafael Moreno, Jose Manuel Herrera, Jose Miguel Martinez, Isaias Pons, Antoni Vinent, Diego Gonzalez, Antonio Sanchez y Jose Esteban Suarez.

Sustituciones: Julian Garcia por (min.45), Dario Victory por Antonio Sanchez (min.50), Guillem Sintes por Antoni Vinent (min.52), Bruno Emendatori por Carlos Segui (min.60) y Cristian Triay por (min.75)

UD Mahon: Marc Villalonga, Sergio Riudavets, Daniel Caliz, Jose Cardona, Luis David, Jose Luis, Tiago De Oliveira, Miguel Angel, Jaime Clavijo, Enrique Pacheco y Fabricio Ricardo.

Sustituciones: Francisco Jesus por Fabricio Ricardo (min.65), Pedro Rafael por Miguel Angel (min.70), Ivan Francisco por Tiago De Oliveira (min.72) y Antonio Rodriguez por Jose Luis (min.80)

Goles: 0-1 Luis David (min 6)

Árbitro: Pedro Jose Manzano Martinez. asistido por Julio Garcia Herreros y Antonio Gomez Varo.

Tarjetas: Jose Esteban (amarilla, min 30), Jose Miguel (amarilla, min 32), Jose Manuel (amarilla, min 55), Alvaro Rotger (amarilla, min 68), Jose Miguel (amarilla, min 70), Guillem Sintes (amarilla, min 71), Diego Gonzalez (amarilla, min 86) y Julian Garcia (roja, min 89) para el CCE Sant Lluis. Jaime Clavijo (amarilla, min 35), Daniel Caliz (amarilla, min 61), Pedro Rafael (amarilla, min 88) y Jaime Clavijo (amarilla, min 89) para el UD Mahon.

Comentario:

Amb tan sols dues ocasions de gol i un gol en el minut set del partit del visitant Luis Martinez li va ser suficient a la UD Mahon per endur-se els tres punts de Ses Canaletes i deixar als de Moyano una setmana més en una mala ratxa de resultats que anhelen superar com més aviat millor. Els locals malgrat tot, segueixen demostrant actitud, empenta però una evident falta de gol que els allunya setmana rere setmana de la victòria.

Els de Juan Romero, tal com s?esperava en la prèvia de la trobada, van ser dominadors del esfèric durant 70 minuts i van perdre el control del partit en els últims minuts on els de Moyano van anar, sense res a perdre cap a l?atac de manera descarada però que no van aconseguir el fruit del seu treball.

Luis Martinez agafa el baló en zona de finalització i després d?un parell de regats i un canvi de ritme definitiu, va batre a Javi per sota només començar el partit, va ser dels pocs errors en defensa dels blaus que segueixen millorant en aquesta faceta i deixant als seus rivals allunyats de la meta.

El gol no canvi en res del previst, els de Moyano contundents amb defensa per buscar l?error del seu rival per seguir a la contra però amb criteri a l?hora de fer-ho, falta l?encert en l?última passada per donar un ensurt als maonesos. Jaume Clavijo al centre del camp donava sortides al seu equip en atac a la recerca de la velocitat de Tiago i Fabri en tots dos costats però les accions d?un contra un que buscaven eren tallades amb encert per Carlos i Diego en ambdós costats que van realitzar un gran partit.

Txemi, Toni Vinent i Toni Sanchez eren els tres homes que buscaven sorprendre els de Romero en atac però l?experiència de Cardona i la velocitat de Sergi Riudavets donava solucions als seus companys i detenien els intents del CCE per aconseguir l?empat, el 0- 1 era el resultat parcial al descans.

Ja en el segon temps el partit va començar a canviar, la necessitat obligava al CCE a ser mes veloç en les seves accions i l?entrada de Guiem per Toni Vinent i Juli per Toni Sanchez donava una altra marxa més a l?atac lluisser. Però coses del futbol, ??en una acció de nou individual, Camacho va poder batre a Javi però el porter local li va llegir la ment i aturar un mà a mà que podia haver estat decisiu per a la resta de segona part.

A partir del minut 70, tot va començar a torçar-se de nou per als lluissers, expulsió de Txemi en aquest minut, al 75 lesió de Manu que va haver de ser substituït per Cristian, ja que era l?únic jugador que quedava al banc després d?haver realitzat el tècnic basc quatre canvis i el tant no arribava. L?entrada de Cristian no caigue gens malament als seus, ja que guanyava totes les accions per alt als centrals donant aquest plus que es necessitava en el partit i que va revolucionar als nostres en positiu.

Un xut de Dario que es marxa alt per poc va poder ser l?empat però els nostres, com és habitual no defallien. Mes entrega, mes velocitat, mes punt d?honor i els de Romero amb els papers de contragolpejadors amb el marcador a favor.

En el descompte una falta que acaba amb l?expulsió de Juli i Jaume Clavijo va ser l?última oportunitat dels nostres per aconseguir l?empat que finzalitzar sense rematada després diferents forcejaments en l?area i el rebuig de la defensa unionista del perill, no hi havia temps per mes, derrota dels nostres amb un partit barbar donades les circumstàncies i la progressió segueix sent positiva, falta rematar amb una victòria que animi i faci confiar als de Moyano en les seves possibilitats.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.