Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 2 – 4 At Ciutadella

Primera derrota com a locals

Jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Rafael Moreno, Jose Manuel Herrera, Isaias Pons, Jose Luis Soret, Miguel Angel Coll, Julian Garcia, Dario Victory y Alberto Salvador.

Sustituciones: Lorenzo Torrus por Carlos Segui (min.45), Jose Miguel por Rafael Moreno (min.70) y Zouhir Essounani por Julian Garcia (min.75)

At Ciutadella: Gabriel Moll, Sergi Carreras, Adria Capo, Josep Segui, Ruben Camps, Miguel Amengual, Josep Alzina, Xavier Fuster, Edgar Llabres, Juan Villalonga y Bartolome Marques.

Sustituciones: Pedro DÍaz por Xavier Fuster (min.54), Ignacio Pons por Josep Alzina (min.61), Marcos Rodriguez por Bartolome Marques (min.75) y Andres Felipe por Josep Segui (min.85)

Goles: 0-1 Juan Villalonga (min 2), 0-2 Edgar Llabres (min 12), 1-2 Jose Manuel (min 70), 1-3 Marcos Rodriguez (min 81), 2-3 Alvaro Rotger (min 89) y 2-4 Juan Villalonga (min 89)

Árbitro: David Pons Rosello. asistido por Nil Torras Cubas y Juan Gonzalez Segura.

Tarjetas:Jose Manuel (amarilla, min 54) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

L’At. Ciutadella de Berto Moll es va dur els tres punts de Ses Canaletes en un partit on els visitants amb dos gols en els primers deu minuts de partit van deixar el matx molt complicat per als de Moyano que en cap moment van abaixar els braços i que quan es van ficar en el partit amb el gol de Manu pero van tornar a ser noquejats a la contra pels vermells.

Una falta botada per Llonga en el minut dos en què el veterà jugador visitant batia a Cristian va ser la primera situació adversa que patia el quadre local al poc de començar, quedava un món per davant i aquest tant era només una pedra en el camí. Els locals amb algunes baixes en la seva convocatòria pel que fa al seu anterior partit van veure com després d’una innocent perduda al centre del camp, Edgar a la contra tornava a batre el meta lluisser després d’impactar la pilota en dos ocasions amb el pal abans d’entrar suaument al fons de la xarxa.

Tocava heroïcitat dels lluissers que a partir d’aquest segon gol i veient el partit per perdut en tan sols dotze minuts van començar a intentar buscar el seu habitual joc i amb pic i pala voler enderrocar el mur dels de Berto Moll amb 78 minuts per davant. Amb quatre reajustaments tàctics i mes seguretat amb el esfèric als peus les ocasions anaven a arribar encara que l’entramat defensiu dels de ponent desbaratava qualsevol possibilitat de retallar distàncies. Regional

Al descans es va arribar amb el contundent 0-2 i els ànims una mica tocats dels blaus al no trobar-se còmodes en cap moment en els primers 45 minuts. El segon temps va començar amb un Atletic molt més replegat intentant no perdre el que havia aconseguit en el primer acte cosa que dificultava al CCE la seva intenció de ficar-se al partit com més aviat millor perquè temps hi havia. Un parell de centres des de banda que no van trobar rematador i una jugada en què el local Juli reclama penal eren els primers acostaments a l’area de Moll per part dels de Moyano. Però amb el entramat defensiu visitant i la manca de fluïdesa en el joc del CCE costava molt fer ocasions.

Una falta lateral botada per Alberto al 70 i que va trobar el cap de Manu es convertia en el tant que apropava als de Moyano al seu rival i alhora deixava al davanter lluisser en la història del Club a anotar amb aquest tant el gol número 1400 de la nostra Entitat en partit oficial a categoria regional. Poc importava la efemèride en aquest moment, l’únic que valia era bolcar-se amb totes les de la llei a per l’empat i qui sap si per girar també el resultat.

RegionalVa poder aconseguir-ho Alberto després d’una pilota a l’esquena dels centrals en què es va quedar sol davant Moll però un cop superat el porter local i amb el baló arribant plorant cap a l’interior de la meta va ser tret per Segui pràcticament sobre la línia de gol. Creien els locals fins que en el 81, una contra finalitzada per Marcos donava al trast amb qualsevol esperança lluissera en superar aquest a Cristian i posar el 1-3 en el comptador de Ses Canaletes. Gerro d’aigua freda i partit vist per a sentència llevat miracle que es convertia en utopia amb el gol de nou de Llonga des de lluny en el que el bot de la pilota feia que s’enverinarà el xut del davanter vermell que posava el 1-4 al marcador.

Estava sent massa càstig per al CCE que sent un equip rocós i fort defensivament es veia superat per un Atletic molt encertat en atac. El gol en el 90 d’Alvaro de cap maquillava un marcador que a la fi donava als de Berto Moll la primera victòria en aquesta Copa Regional.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.