Èxit del sopar i sorteig a Can Vermell, amb motiu de la Final de la Supercopa d’Europa.

Exito de la cena

La passada setmana el Bar Can Vermell de Campos va vestir les millors gales per a rebre a més d’un centenar de socis que ompliren totes les seves sales per a presenciar en grans pantalles la Final de la Supercopa d’Europa que va guanyar el FC Barcelona al Sevilla per 5-4. Els socis presents degustaren un sopar de pamboli, i pogueren presenciar i participar en el sorteig de 34 viatges amb entrada per anar a veure el Barça en el Camp Nou.

Al final del partit l’eufòria es va desfermar entre els socis, que gaudiren del quart títol de l’any per l’equip de Luís Enrique.

La Junta Directiva

 

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.