CE Campanet fase ascens tercera divisió

Reunion del Campanet

El passat dimecres 21 de maig a les 19 h. es va celebrar, al Bar de la Piscina de Campanet l’acte de presentació de les activitats que organitza el CE Campanet, en motiu de la històrica participació de l’equip amateur a la fase d’ascens a tercera divisió de futbol, la màxima categoria a nivell de Balears.

L’acte va ser conduit per Jaume Aguiló (coordinador del club) que feu una breu introducció de l’acte i va presentar els altres membres de la mesa. A més d’en Jaume hi van intervenir Mateu Ripoll (entrenador de l’equip amateur de regional preferent) que va valorar la temporada a nivell futbolístic, Jaume Nadal (directiu) que va fer cinc cèntims de les diferents activitats que s’organitzaran durant aquests dies i per acabar l’acte, el president del club Rafel Pons Reus, va fer un  petit repàs dels vuit anys del seu mandat. Recordam que quan va agafar el club el primer equip militava a segona regional i que vuit anys després s’ha aconseguit la fita històrica de poder disputar la fase d’ascens a tercera divisió.
Una cinquantena de persones presenciaren l’acte, entre els quals es trobaven bona part dels protagonistes, els jugadors del primer equip. Entre aquests hi havia Toni Capellà, Miquel Gost, Toni Palou, Toni Martorell… També hi havia la Directiva del CE Campanet i aficionats del Club, el poble està molt il·lusionat amb aquest fita històrica i de ben segur que donarà suport a totes les activitats que s’organitzin i sobretot anirà a animar al seu equip el dia del partit.
El CE Campanet s’ha plantejat aquesta fase d’ascens com un premi i el que vol és gaudir-la al màxim, donant als resultats la importància que tenen, però sense pressionar al cos tècnic ni als jugadors. Cal recordar que l’objectiu de la temporada, la salvació de la categoria, està més que assolit.
Les activitats que el club organitzarà durant aquestes dues setmanes són les següents:
Divendres 22 de maig:
19,30 h. Partit ex-jugadors 2007-15
21,30 h. Sopar ex-jugadors
Dissabte 23 de maig
Abans del partit: foto amb el futbol base i homenatge secció rítmica.
16,30 h. Campanet – Ferreries (entrada 5 € no socis) Tothom vestit de taronja (pack ascens camiseta i bossa)
20 h. Data màxima per apuntar-se al viatge a Menorca organitzat pel CE Campanet.
Dissabte 30 de maig
9,30 h. Sortida cap a Menorca per animar a l’equip.
18 h. Ferreries – Campanet
Diumenge 31 de maig
19 h. Tornada cap a Mallorca
Finalment el club vol agrair a tots els patrocinadors del clubs, però en especial a Hiermar i Menestralia com a patrocinadors principals, a Kia AutoVidal per la col·laboració en totes les activitats presentades i a l’Ajuntament de Campanet pel seu constat suport.

CE Campanet

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.