La Fundació del At Baleares visita els més petits a Son Llàtzer

Alfonso Artabe en Son Llatzer

Hi ha moments que valen un món. Un d’ells, sens dubte, és el somriure d’un infant en un moment difícil, com és el d’una estada en un centre hospitalari. La Fundació Atlètic Balears, amb l’objectiu d’arrencar algún somriure entre els més petits, ha visitat aquest dimarts dematí la planta materno-infantil de l’Hospital de Son Llàtzer.

Hi eren presents el president de la Fundació, Miquel Deyà, i el tresorer, Ricardo Lozano, juntament amb altres col·laboradors, com també Nico López i els jugadors del primer equip Cristian, Bernat Alomar, Jaime Hernández, Nando Ramón i Artabe. En una cita amb els més menuts, no hi podia faltar en Ferreret. La comitiva balearica va ser rebuda pels senyors Álvaro Brotons, director mèdic, Juanjo Pujol, coordinador quirúrgic, i Maite Haro, subdirectora d’infermeria de dit hospital.

Els jugadors i en Nico han anat visitant els infants hospitalitzats, d’entre un mes i 8 anys, als quals se’ls hi ha donat un regal per part del club. La cara dels infants en veure entrar en Ferreret per la porta no té preu. La seva il·lusió ha estat el millor regal.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.