Exit de la gran gala del Fútbol Balear

Virginia Torrecilla y Marco Asensio con las botas de oro

En un sopar multitudinari s’entregaren les Botes d’Or de la FFIB (Virginia Torrecilla i Marco Asensio) i les insígnies d’Or al batle de Palma i a Pere Serra.

La Gala del Futbol va tenir Vicente del Bosque com a convidat d’Honor.

Els equips guanyadors de les competicions de la temporada 2013-2014 varen rebre els trofeus corresponents.

També hi va haver distincions per clubs i persones que varen destacar durant la passada temporada, així com reconeixaments a jugadors que són «llegendes» del Futbol Balear.

Les Botes d’Or varen recaure en aquesta ocasió en la jugadora internacional Virginia Torrecilla i en el jove futbolista del R. Mallorca Marco Asensio.

Les insígnies d’Or varen ser pel batle de Palma, Mateu Isern, i el president del grup Serra, Pere Serra.

El Batle de Palma, en el seu parlament, va felicitar al president Miquel Bestard per la seva gestió al front de la FFIB, gràcies a la qual, va dir, ha aconseguit grans coses, com la construcció d’una nova seu a Son Malferit. Mateu Isern també se va referir a la rencentment creada Fundació del Futbol, dient que servirà per ajudar als més desfavorits.

Miquel Bestard va tancar l’acte agraïnt al grup Serra i al diari Última Hora el seu suport per mantenir viva la Gala anual del Futbol, que demostra la unió de tots els estaments del futbol balear. També va tenir paraules de felicitació per al batle de Palma, de qui va dir que ha demostrat ser una persona honesta i estimada per la gent. «Si t’en vas de la política, Mateu -va dir- sortiràs per la porta gran, perquè la gent t’estima».

Els músics Tomeu i Gènia varen ambientar la vetlada, que va acabar amb un sopar de germanor per a un milenar de persones.

 

Fotos de Tofol para Fútbol Balear.
FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.