Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 1 UE Sami

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Alvaro Rotger, Jose Manuel Herrera, Santiago R Quevedo, Zouhir Essounani, Juan Sola, Miguel Capo, Gabriel Llabres, Miguel Angel Coll, Francesc Josep Ramos, Francisco Miguel Garcia y Alberto Salvador.

Sustituciones: Antonio Sastre por (min.45), Joan Orfila por Zouhir Essounani (min.52), Pedro Javier por (min.65), Miguel Gomila por Juan Sola (min.85) y Carlos Segui por Alberto Salvador (min.85)

UE Sami: Aram Femenias, Lluis Marti, Jose Miguel, Joan Taltavull, Isaac David, Nicolas Antonio, Ignacio Pons, Juan Carlos, Lucas Ortega, Miguel Angel y Vicent Pico.

Sustituciones: Josep Triay por Jose Miguel (min.67), Luis Angel por Juan Carlos (min.73), Jose Manuel por Lluis Marti (min.82) y Kevin Sanchez-escribano por Lucas Ortega (min.87)

Goles: 0-1 Juan Carlos Goñalons Sintes (min 31)

Árbitro: Jose Juan Martin Lopez. asistido por Bernat Payeras Bover y Antonio Gomez Varo.

Tarjetas: Francisco Miguel (amarilla, min 8) para el CCE Sant Lluis. Lluis Marti (amarilla, min 46) y Aram Femenias (amarilla, min 80) para el UE Sami.

Comentario:

Cop moral el sofert pel conjunt de José Ángel Moyano després de la tercera derrota consecutiva , que interromp la bona marxa que portava fins al moment en les primeres cinc jornades de Lliga i que els fa travessar una mala ratxa de resultats i fins i tot de joc no esperada per el propi conjunt lluiser .

Després de la merescuda victòria aconseguida al camp del líder setmanes enrera , els lluisers no troben la tecla correcta per recuperar sensacions pèrdues , que troben molt a faltar a l’hora d’afrontar els seus partits . Toca fer autocrítica positiva , seguir treballant i fer un pas endavant per sortir d’aquesta espiral de derrotes en què s’han ficat sense voler . La unió del vestidor és evident , entrenaments intensos setmana rera setmana , implicació i compromís de tots ells , toca deixar-se anar i veure les coses de forma positiva per donar la volta a la situació i tornar al camí de la felicitat com en anteriors setmanes .

El partit davant la UD Sami va ser una mica insuls pels dos conjunts que van buscar la victòria però que la seva fortalesa defensiva aconseguia fer enrere qualsevol intent ofensiu realitzat per ambdós . El treball defensiu va estar per sobre del ofensiu el que ocasionava poques ocasions de perill per a les dues porteries .

Minut 31 de partit , internada per banda dreta de Blanco que troba l’arribada des del darrere del seu company Pico que remata de primeres però la intervenció encertada de Santi deté la rematada que es dirigia al fons de la xarxa , la pilota queda morta en àrea petita que aprofita Goñalons per avançar al seu equip en el marcador a la primera i única ocasió del primer temps .

El CCE ho intentava però no aconseguia trobar la manera de fer mal al seu rival , un parell de centres a l’interior d’àrea samista per part d’Alberto i Sola no trobaven rematador i els intents morien a les mans d’Aram .

El pas per vestuaris va portar a un CCE més actiu i voluntariós però no era suficient davant la bona situació en el camp dels de Damià Bosch que aconseguien desconnectar la creació de joc dels de Ses Canaletes . Per voluntat i ambició no era , els blaus a poc a poc anaven millorant i arribant amb més intenció però els errors de passi en els últims metres tiraven per terra les seves intencions d’igualar el marcador .

No va ser fins al minut 81 quan una pilota a l’espai de Pedro per a l’arribada des del darrere de Manu creés la millor ocasió per als de Ses Canaletes , però la rematada d’aquest últim davant la sortida d’Aram s’anava fora per poc .

Els últims minuts van servir per demostrar que el CCE vol però no pot i el quadre de Damià Bosch es va dur uns tres punts positius per a ells deixant al quadre de Moyano en un sot de resultats del qual han de sortir .

 

No cal posar-se nerviós , tot es pot arreglar des del treball i la serenitat , és tasca de tots . La unió fa la força i unió hi , toca aixecar el cap i afrontar el següent partit amb la mateixa personalitat que fins ara , recuperar sensacions positives és la clau , a partir d’aquí tot serà com abans .

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.