Crónica Preferente: At Ciutadella 0 – 0 CCE Sant Lluis

Just repartiment de punts

jugada del partido

Alineaciones:

At Ciutadella: Pere Francesc Fullana, Ivan Garcia, Adria Capo, Miguel Angel Pons, David Hernandez, Yeray Deniz, Sergi Bosch, Victor Torres, Abdelkrim Bouazzaoui, Juan Luis Sanz y Bartolome Marques.

Sustituciones: Rafael Llabres por Abdelkrim Bouazzaoui (min.67), Josep Alzina por Bartolome Marques (min.80), Mateo Larrarte por Sergi Bosch (min.86) y Aitor Nin por (min.89)

CCE Sant Lluis: Alvaro Rotger, Jose Manuel, Isaias Pons, Santiago R Quevedo, Zouhir Essounani, Juan Sola, Miguel Capo, Gabriel Llabres, Miguel Angel, Francisco Miguel y Elliot Galan.

Sustituciones: Antoni Vinent por Zouhir Essounani (min.65), Miguel Gomila por Francisco Miguel (min.75), Carlos Segui por Elliot Galan (min.86) y Antonio Sastre por Miguel Capo (min.88)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri. asistido por Joan Taltavull Marques y Juan Lorenzo Caules Pascual.

Tarjetas: Rafael Llabres (amarilla, min 88) para el At Ciutadella. Alvaro Rotger (amarilla, min 16) y Francisco Miguel (amarilla, min 45) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Empat sense gols i repartiment de punts entre el Atletic Ciutadella i el CCE Sant Lluís en el partit que enfrontava dos conjunts en la quarta jornada de la Lliga Regional Preferent . Aprofitava la trobada el conjunt local per celebrar el seu tradicional partit de Sant Antoni , Trofeu que es va emportar el quadre de Moyano al final del partit tot i l’empat , per la seva condició de visitant .

 

Els espectadors que van gaudir de la trobada no es van avorrir tot i la falta de punteria dels dos equips , ja que tant els de Rafa Torres com els de Moyano van buscar sense por el emportar-se els tres punts . Pel que fa al quadre lluiser , després de la victòria en la passada jornada a Ses Canaletes davant el CD Menorca , el punt aconseguit a Ciutadella pot considerar positiu per diferents aspectes . Segona jornada consecutiva aconseguint sumar punts en el seu caseller classificatori i segona jornada en què aconsegueix deixar la seva porta a zero .

El partit va ser obert des del primer minut , amb un ritme elevat i amb la primera ocasió del partit per als blaus , Zouhir de tret ras al segon pal comandament la pilota fora per poc amb un Fullana batut , era el primer avís d’intencions visitant . El partit transcorria amb poca pausa d’una àrea a una altra i Juanlu aprofito una jugada individual per posar a prova Santi , el seu xut des de la frontal la comandament a córner el porter lluiser . Una ocasió per a cada equip i el marcador que marcava el minut cinc .

Els vint-i- jugadors que estaven sobre el camp es van adonar que a aquest ritme el partit era perillós per a tots dos i van decidir posar-li pausa , amb més possessió i elaboració per arribar a l’àrea rival amb més força .

Amb el pas dels minuts el CCE s’ensenyoreixo poc a poc de la pilota i sac la seva personalitat d’equip perillós amb la pilota als peus però també amb la característica de saber jugar a la contra aprofitant la velocitat de Bili i Elliot a la punta de atac .Les ocasions van baixar , només un xut creuat d’Elliot en jugada individual va poder decantar la balança a favor dels de Ses Canaletes.

A l’inici del segon temps , els locals van fer un pas endavant i van aconseguir desfer-se de l’autoritat en el joc del CCE , gaudint de diferents situacions de perill en els primers 20 minuts del segon acte . Un parell de trets de Juanlu i Karim tiraven enrere als blaus que passaven els seus pitjors moments del partit .

Marcava el electrònic el minut 70 i Elliot després d’aprofitar una pilota a l’esquena de la defensa aconseguia elevar la pilota per sobre de Fullana però en aquestes va aparèixer Hernández per treure la pilota quan iniciava camí de la xarxa local . A partir d’aquest moment el partit va tornar a prendre rumb a Ses Canaletes , de nou el toc i la mobilitat del migcamp lluiser es feia amb el tempo del partit .

Les ocasions de perill eren desbaratades en últim moment per la rereguarda local i l’empat semblava el resultat més just . Així va ser , quan el col · legiat va assenyalar el final del partit , empat sense gols en un partit entretingut i vistós amb repartiment de punts per a tots dos .

Jornada quarta tancada amb vista a la següent . De nou els de Moyano els toca ser visitants , en un partit contra el CE Ferreries, a la tarda del diumenge. Toca retre visita al campió de Copa i màxim aspirant al títol en un matx on el CCE no es acovardir buscant treure alguna cosa positiva de la seva visita a Sant Bartomeu .

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.