Marti Crespi ficha por el Sabadell

El defensa mallorquí Martí Crespí és nou jugador del Centre d'Esports Sabadell per aquesta temporada.

Marti Crespi ficha por el Sabadell

Según informa la web del Sabadell, Crespi ficha por los arlequinados.

Després de l’intens interès i de l’esforç del club per a fitxar-lo, Crespí (15-06-87) arriba provinent del Racing de Santander, on va jugar des de l’hivern passat. Abans, va vestir la samarreta del Chornomorets ucranià des de 2012 i va debutar a Primera Divisió amb el Mallorca, club on es va formar. El defensa té un bon tracte de pilota i pot jugar tant de central com de pivot defensiu i de lateral dret.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.