Assemblea de socis PB els Tamarells i comiat de la junta directiva

Escudo PB els Tamarells

El proper mes de juny es compliran els cinc anys del mandat d’aquesta junta directiva, ha estat un lustre intens per aquesta entitat que ha viscut un notable increment en la seva massa social fins arribar al punt actual de 773 socis, sent una de les penyes barcelonistés més nombroses.

Podríem destacar que, en l’espai d’aquest cinc anys, s’han sortejat 698 viatges per anar a veure el Barça en el Camp Nou, així com totes les entrades que el club ens ha atorgat per presenciar les finals de Champions (Roma i Londres), i les de Copa del Rei (dues a València, i a Madrid), on la penya ha estat representada.

Entre les més de tres-centes activitats realitzades recordaríem les festes d’aniversari, on hem distingit a personalitats com els ex-jugadors Hristo Stoitxkov, Carles Rexach, Angel Pedraza, Joan Seminario, Eusebio Sacristán, Juan Manuel Asensi, Josep Moratalla, Robert Fernández, Miquel Angel Nadal, Juan Carlos Unzué i Jon Andoni Goikoetxea; els de bàsquet Juan Domingo De la Cruz, Manolo Flores, Roger Esteller i Andrés Jiménez, els de handbol Xesco Espar i David Barrufet, i l’entrenador de futbol-sala Marc Carmona; a periodistes com Alfredo Martínez, Xavi Torres, José Luis Carazo, Quim Doménech, Josep Maria Minguella, Antoni Closa i Demetrio González, als actors de Crackòvia Oriol Cruz i Jordi Ríos, als cantants Jorge Soria, Carles Segarra i Tomeu Penya, i a la veu del Camp Nou Manel Vich. Un bon grapat de campions del món i esportistes illencs ens han acompanyat en les nostre gales. Així mateix s’ha distingit a jugadors com Enrique Castro “Quini”, José Mari Bakero, Josep Mª Fusté, Oscar Garcia, Salvador Sadurní, Julio Alberto Moreno, Jesús Pereda i Luis Enrique Martínez, i a l’equip de futbol-sala de FC Barcelona.

Quant als actes de caire social hem de remarcar l’organització de les multitudinàries caminades solidàries a Sant Salvador, amb la participació de més de mil persones, i la visita del president del FC Barcelona a Felanitx, així com la implicació de la nostra entitat en les diferents trobades de penyes barcelonistes que s’han organitzat.

En l’aspecte esportiu, la PB Els Tamarells ha organitzat 22 tornejos i participat en 24 a Felanitx, Campos, Santanyí, Cas Concos, Peguera i Llubí. L’organització cursa a Sant Salvador i la col·laboració amb la Ultra Trail Serra de Tramuntana també són remarcables.

Sempre hem estat al costat de la cultura ressaltant la conferència de Joaquim Maria Puyal a Portocolom, així com diverses presentacions de llibres, concursos de dibuix o col·loquis.

El punt culminant ha tingut lloc amb els actes de celebració del desè aniversari amb la Festa amb DJ Andriu a Santanyí, el col·loqui de futbol femení a Portocolom amb Melissa Nicolau, Mariona Caldentey, Virginia Torrecilla, Mari Paz Cerdà, i Maitane López; el col·loqui de bàsquet a Sa Ràpita amb Alba Torrens i Andreu Adrover, el partit de futbol a Felanitx amb els jugadors Ricardo Serna i Joan Estella, la presentació del llibre a Felanitx d’Antoni Closa, el combat de glosadors a Cas Concos amb Mateu Xurí, Maribel Servera i Rafel Roig, la inauguració del nostre escut en el Camp Nou amb una expedició de més de 50 socis; l’organització de la X Trobada de Penyes de les Illes Balears en una gala de quasi 800 assistents, la recepció a l’Ajuntament de Felanitx, la inauguració de nostra nova seu a Sa Recreativa de Felanitx, i el col·loqui futbolístic a Santanyí amb Alfredo Martínez, Quim Doménech, José Luis Carazo, Juan Carlos Unzué, Andrés Jiménez i Marc Carmona; el col·loqui amb el delegat del primer equip Carles Naval i amb Manel Vich; i l’edició del llibre “10 anys fent penya” amb portada del pintor Miquel Barceló.

Després d’aquests cinc anys, tal com manen els estatuts de la PB Els Tamarells, aquesta junta directiva acaba el mandat, toca relleu, renovació i saba nova, els nostres socis estan convocats per aquest dimecres dia 8 de maig a les 20’30 en la seu del Cercle Recreatiu de Felanitx, amb el següent ordre:

– Informe activitats 2012-2103

– Aprovació balanç comptable i situació patrimonial

– Dimissió junta directiva actual

– Proclamació junta gestora

– Obertura període presentació candidatures a junta directiva

– Proposta de pressuposts 2013-2014

– Precs i preguntes

Per acabar volem agrair a tots els socis, col·laboradors, mitjans de comunicació, FC Barcelona i companys d’altres penyes barcelonistes que ens han fet costat durant aquests cinc anys, per tirar endavant una entitat de la qual en marxem molt satisfets per la tasca realitzada. Molts gràcies i visca el Barça !!

Junta Directiva PB Els Tamarells

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.