Crónica Juvenil DH: Badalona 1-1 Menorca

El Badalona no puede con el Menorca de Vidal

Alineaciones:

CF. Badalona: Sergi, Carles, Serra, Ríos, Roselló, Cáceres, Cugat (Pujol, 46’), Iborra (Eros, 46’), Jordi, Canelada (Pluvins, 60’), Ángel.

CD. Menorca: Enric Barber, Biel, Joan Sabater, Sergi Ametller, Domi Zinho, Izan (Ali, 66’), Luis Martínez, Ruben Ametller, Marc, Xisco, Toful (Luis, 66’).

Goles: 0-1 (18’): Marc Urbina. 1-1 (33’): Ángel

Árbitro: Roger Sales Font.

Tarjetas: Amarillas por el Badalona a  a Eros, Ángel;y por el Menorca a Sergi Ametller, Ali, Domi, Marc.

Comentario:

Empat del Badalona en un partit en el que els nostres jugadors han fet merits per poder aconseguir la victòria.

El Badalona ha portat la inciativa en la primera part contra un Menorca molt ben situat sobre el terreny de joc sense renunciar a l’atac. Els balears s’han avançat al marcador al minut 20 en la rematada d’un servei de córner. Els nois de Robert Cuesta han reaccionat de forma ràpida, intentant crear perill sobre la porteria visitant. L’empat ha arribat al minut 34 desprès d’un penal comès sobre Caceres que ha transformat Angel.

Al segon període,el Badalona ha sortit clarament a per la victòria, disposant d’ocasions de gol. Angel en un ú contra ú, una rematada de Carles que un defensa ha tret amb la mà quan la pilota entrava sense que l’arbitre ho veiès i Eros a la sortida d’un córner, han tingut les opcions mes clares de perill.

Ja a la recta final i degut en part a les ganes per intentar aconseguir el triomf, eljoc del nostre equip ha estat mes desordenat i precipitant, no mantenint la calma suficient que haguès permès poder tenir noves opcions clares per aconseguir el gol de lavictòria

 

CF Badalona

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.