Mumbai School International Women’s Cup presenta l’exposició solidària “Mirades de Mumbai” a Pyrénées Andorra

Exposición

L’exposició solidària “Mirades de Mumbai” de la Mumbai School IWC estarà als grans magatzems Pyrénées Andorra fins al proper 15 de juliol.

Mumbai School IWC presenta la seva primera exposició solidària “Mirades de Mumbai” composta de 30 fotografies que mostren la realitat dels nens i nenes d’aquesta ciutat de la India. Mitjançant l’exposició, IWC vol apropar als visitants la vida dels infants d’aquest país. Tots els recursos aniran destinats al seu projecte solidari Mumbay School IWC. L’exposició es pot veure a la tercera planta del Centre Comercial Pyrénées Andorra.

L’exposició també estarà el proper mes de setembre al C.C.La Maquinistai el proper mes d’octubre al C.C. Las Arenas de Barcelona.

International Women’s Cup és una organització social dedicada a fomentar la igualtat de gènere mitjançant l’esport i incentivar la seva pràctica. IWC treballa amb l’objectiu d’atorgar projecció humana i oferir la possibilitat a nenes “intocables” de Mumbai a disposar d’educació, manutenció i d’un futur professional.

Mumbai School IWC és un projecte social compost per un grup de persones que tenen com a missió donar suport i aportar recursos a les nenes i dones més desafavorides de la Índia. IWC treballa amb la Llar Ankur, dirigida per les Germanes de la Caritat de Santa Ana, perquè Mumbay School financi el seu projecte de desenvolupament (manutenció, escolarització i preparació mitjançant estudis superiors i treball per a un futur millor) de més de 200 nenes procedents dels a SLUMS més pobres del nord de la ciutat Mumbai (Mira Road i Ganeshnagar).

IWC

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.