PRESENTACIÓ DEL PARTIT INTERNACIONAL FEMENÍ ESPANYA-ÀUSTRIA

Presentado el España – Austria

L’Estadi de Son Moix es vestirà de gala el pròxim 28 de novembre per acollir el partit oficial entre les seleccions femenines d’Espanya i Àustria, classificatori pel Mundial de França 2019. El president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, ha resaltat la importància d’aquest partit i ha agrait la col·laboració del RCD Mallorca per poder organitzar una autèntica jornada festiva. Maheta Molango, CEO del RCD Mallorca, ha destacat que “la importància del futbol femení és una realitat i el nostre suport és real perquè dia 28 sigui un gran esdeveniment.

Fanny Tur, consellera d’Esports del Govern; Marga Portells, directora insular d’Esports del Consell de Mallorca; i Susanna Moll, regidora d’Esports del Ajuntament de Palma, han acompanyat a Bestard i Molango en auesta presentación. Dia 28 l’esport escolar estarà mobilitzat per donar suport a la seleccioó espanyola ue compta amb tres jugadores malloruines, Virgina Torrecilla, Mariona Caldentey i Patricia Guijarro. A més, a les hores prèvies al partit Son Moix també serà seu d’una taula rodona moderada per Lola Romero, responsable de l’Atlético de Madrid feminas i una de les persones amb major jeraruia dins el futbol femení nacional. “El professionalisme és una realitat en el futbol femení espanyol i el treball de tota la gent ue l’envolta està aconseguint el just reconeixement, el ual a no té marxa enrera”, ha apuntat Romero al departament de Comunicació del RCD Mallorca.

Les entrades (10 euros adults / 5 euros infantils) ja són a la venta a les oficines de Son Moix amb un horari de dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 hores i de 15:30 a 18:30. Els divendres l’horari només és de matins. A més, les botigues de Cort i Son Moix també vendran les localitats per un partit històric, el primer internacional femení que acolliran les Illes Balears.

Fundación Mallorca

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.