Debut del femení, el primer partit de molts

Foto Carolina Herrera

Aquest proper diumenge (16:30 h.) passarà a la història del nostre club pel debut del nostre equip femení que s’enfrontarà a la UE Sami en un partit amistós a celebrar en l’Annex del Camp Municipal de Ses Canaletes.

Al setembre de 2016 començava un nou projecte de futbol femení, després d’haver disputat moltes d’elles els “Jocs Municipals” en representació del poble de Sant Lluís. Per arribar a aquest moment, les nostres noies han anat durant l’últim any i mig preparant-se tan bé com sigui possible, amb l’objectiu a mig-llarg termini tenir una bona base i poder gaudir en partits com el d’aquest diumenge.

El camí ja aquesta iniciat, en aquests mesos l’equip ja compta amb 24 jugadores, totes il·lusionades amb poder arribar en bones condicions a aquest partit. Han treballat dur i més que ho seguiran fent.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.