El Mallorca CFS cerca un porter per incorporar de manera urgent a la seva disiciplina

Mallorca CFS
L’equip mallorquí al «exili» , que juga a les categories Preferent i 2ª Regional del sistema competitiu de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol; cerca de manera urgent un o dos porters per incorporar a les seves plantilles.

La causa d’aquesta recerca és el curt nombre d’efectius amb els que conta la entitat (3 porters per 2 equips) per aquesta demarcació específica; així com les incompatibilitats que sovint pateixen els mateixos per competir algunes jornades (laborals, lesions, sancions).

Els requisits per ingressar en la entitat és ser nascut a Mallorca i residir a Barcelona. Si algú està interessat es pot posar en contacte amb els representats del club a través del perfil de facebook (Mallorca CFS) o per correu electrònic (mallorcacfs@gmail.com)

Pròximament començarà el període de proves per incorporar jugadors de cara a la temporada 2012/2013

Aprofitem la ocasió per informar als jugadors de futbol sala que la temporada que ve s’hagin de desplaçar a Barcelona per motius laborals o per iniciar / continuar amb els seus estudis universitaris, què pròximament comunicarem les dates i els llocs per realitzar les proves per ingressar en el club.

Si algú ja en té interès pot fer servir els mitjans anunciats més a dalt per posar-se en contacte amb nosaltres.

 Mallorca CFS

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.