Crónica BENJAMINES MENORCA F-8 1aFASE (GRUP-B 1aFASE – ANY2003): CE St. Lluis 2 – 1 Alaior At/cea

imagen del partido

CE St. Lluis: Marcel Segui, Ander Coll, Ethan Jake, Jaume Rotger, Aida Fanals, Albert Plomer, Marcos Muñoz y Ignacio Martinez.

También jugaron: Guillermo Garcia, Gabriel Pons, Xavier Ginto y Josep Pons

Alaior At/cea: AdriÀ Ameller, Santiago Mir, Yasin Corral, Jaume Martin, Sol Galmes, YamandÚ Benitez, Wasim Boachmir y Sergi Villalonga.

También jugaron: Pere Servera, Samuel Llambias y Iker Benitez

Goles: 0-1 Sol Galmes (min 10), 1-1 Aida Fanals (min 36) y 2-1 Ethan Jake (min 41)

Árbitro: Candido Lucero Sanchez.

Disputadíssim partit el jugat el dissabte al matí en l’annex de Ses Canaletes entre el CE Sant Lluís i el CE Alaior At. on l’equip de Krankel va haver de realitzar una trobada gairebé perfecte per doblegar l’equip alaiorense que va posar les coses molt difícils als blaus.

L’encontre va començar amb els dos equips decidits a buscar la porteria contrària a la recerca de l’avantatge al marcador que els fes afrontar la resta delpartit amb garanties. En els primers minuts va ser un estira i arronsa constant, on els locals buscaven associar-se per arribar de manera combinada a la meta blanc i negre. Els de Krankel van gaudir d’alguna ocasió però no aconseguien materialitzar cap d’elles amb encert. Els visitants per la seva banda intentaven sortir amb criteri però a diferència dels nostres buscaven el camí del gol de forma individual. Als 10 minuts, Sol, avançava als visitants i donava als nostres alguna cosa que no mereixien, l’anar per darrere en el marcador.

En el segon quart i després dels consells per part dels dos tècnics, el CE seguia portant la batuta del partit pel que fa a possessió i situació sobre el camp però el marcador no feia justícia. Seguien a la seva i l’empat estava a prop però unes vegades la defensa visitant i en altres ocasions la mala elecció de l’última passada truncava les esperances locals.

Després del descans els nostres van sortir més decidits encara si cap en la seva elecció de joc i sabent que aquest era el camí correcte. I com diu la dita “el que la segueix l’aconsegueix” i als 6 minuts de la represa, Ethan posava l’empat al marcador i donava al trast amb les intencions albinegre de sentenciar el partit en qualsevol contraatac dels que disposaven. Els nostres estaven amb la mosca darrera l’orella perquè no es fiaven del seu rival. Un parell de sortides amb encert del CE Alaior espantaven als nostres que prenien més precaucions amb el pas dels minuts. Però abans del final del tercer quart, Aída aconseguia el 2-1 i el CE aconseguia voltejar meritòriament el resultat.

S’entrava en l’últim quart amb tot per decidir. El CE Alaior veient-se per darrere en el marcador i sent conscients que el temps s’estava acabant va posar tota la carn a la graella per aconseguir com a mínim la igualada però es va trobar amb un equip ben plantat i molt solidari que evitava qualsevol possibilitat d’empat.

En finalitzar la trobada, alegria per part local en un gran partit en què qualsevol cosa podia haver succeït.