Crónica Benjamines Menorca F-8 1ª fase Classf (Grup 2 Any 2004): CCE Sant LluÍs «B» 2 – 0 Alaior At/cea

.

Alineaciones:

CCE Sant LluÍs «B»: Albert Olives, Arnau Orfila, Borja Pons, Adria Ferragut, Miquel Orfila, Javier Ortiz, Iker Jimenez y David Muñoz.

También jugaron: Pau Gomila, Sergi Pons, Josep Bondia y Lluc Lopez

Alaior At/cea: Marc Sintes, Isaac Melia, Adrian Marques, Jesus Ameller, Roc Pons, David Gomez De La Torre Palliser, Lluis Camps y Oriol Carreras.

También jugaron: Genis Artieda, Angel Barber, Pere Marti y Daniel Cabo

Goles: 1-0 Javier Ortiz (min 3) y 2-0 Iker Jimenez (min 7)

Árbitro: Salvador Santos Plaza.

Comentario:

Debut a la categoria i primera victòria per a l’equip Benjamí B de Toyo, Migue i Pedro. Debut somiat en la primera trobada oficial que disputaven els nois en un camp que “havia crescut” durant l’estiu.

El pas que donen aquest any els nois, és un pas molt complicat, l’adaptació és lenta per a tots els equips però quan es tenen ganes, interès i bones maneres tot és molt més fàcil. Sempre recordessin la primera trobada disputat sobre el verd de l’annex de Ses Canaletes i que millor manera d’inaugurar una categoria que amb una victòria i el que és més important deixant la porteria pròpia neta de tants rivals.

Els primers minuts van ser de evidents nervis per ambdós conjunts però ràpidament els locals van anar trobant el seu lloc sobre el camp i trenant diferents jugades que els feien agafar confiança en ells mateixos. Els evidents i normals errors en la passada no podien amagar les bones intencions del conjunt lluiser que tractaven la pilota com el que més volien.

El gol va calmar els nervis locals que van ser trobant còmodes sobre el camp i portant a terme un bon joc amb la pilota als peus com vénen entrenant durant tota la setmana. Després del tant de Karlos i després d’un servei de banda, era Javi Ortiz el que anotava el 2-0 i posava una àmplia diferència encara que no definitiva al marcador de l’Annex.

A la segona part, els alaiorenses buscar amb perill la meta local però un excel · lent Albert i la numantina defensa blava desbaratava qualsevol aproximació de perill. El gol visitant no arribava i els locals buscaven la sentència definitiva que no va arribar.

Va tocar seguir treballant defensivament per deixar el partit tal i com estava i el brau treball de tot el conjunt va possibilitar la primera victòria en l’estrena copera i de categoria del Benjamí B que agafa forces i moral per al que resta de temporada.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.