Crónica BENJAMINES MENORCA F-8 2a FASE (Lliga Nivell-2): CD Menorca «B» 7 – 0 CE St. Lluis

imagen del partido
Alineaciones:

CD Menorca «B»: Alejandro Fuentes, Lluis Villalonga, Raul Pons, Elisabeth Orfila, Marc Cardona, Bernat Olives, Josep Cardona y Gerard Morro.

También jugaron: Ryan James, Lluis Ameller, Alex Gutierrez y Alex Pons

CE St. Lluis: Guillermo Garcia, Isaac Vinent, Pau Gornes, Abraham Nassif, Josep Pons, Ignacio Martinez, Aida Fanals y Marcel Segui.

También jugaron: Gabriel Pons, Xavier Ginto, Jaume Rotger y Angel Fuentes

Goles: 1-0 Josep Cardona (min 5), 2-0 Josep Cardona (min 10), 3-0 Josep Cardona (min 12), 4-0 Josep Cardona (min 14), 5-0 Alex Gutierrez (min 15), 6-0 Alex Gutierrez (min 16) y 7-0 Alex Gutierrez (min 20)

Árbitro: Luis Grande Mercadal.

Comentario:

No només amb les victòries ha de créixer un equip, en patir una derrota ha de ser conscient dels errors que ha comès per aprendre d’ells i no tornar a repetir-los per aconseguir créixer com a grup i individualment. La àmplia derrota collida per l’equip de Krankel en la seva visita a l’Estadi Maonès no pot entelar la gran temporada i els meravellosos avanços que aquest grup ha aconseguit des dels seus inicis fins al dia d’avui.

Als xavals no se’ls pot deixar de valorar la seva entrega i el seu saber estar sobre el camp, encara que la superioritat física del seu rival fes que els gols anessin caient un darrere l’altre, però els nostres valents jugadors, no van deixar en cap moment d’intentar posar criteri a l’hora d’atacar buscant sempre la millor opció per finalitzar les jugades.

Ara toca recuperar-se, seguir passant-ho bé durant la setmana, però alhora, millorar els punts febles i potenciar els punts forts d’un grup que amb el demostrat fins al dia d’avui té marge de millora i que en aquest encontre ho va intentar tot, trobant davant un equip amb molt més gran presència física.

CCE Sant LLuís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.