Crónica Benjamines Menorca F-8-lliga (3a Reg.): Alaior At/cea 4 – 0 CCE Sant LluÍs «B»

imagen del partido

Alineaciones:

Alaior At/cea: Genis Artieda, Angel Barber, Isaac Melia, Adrian Marques, Jesus Ameller, Roc Pons, Josep Subirats y Pere Marti.

También jugaron: Marc Sintes, Pau Torres, Enric Melia y David Gomez De La Torre Palliser

CCE Sant LluÍs «B»: Josep Bondia, Javier Ortiz, Adria Ferragut, Pau Gomila, Lluc Lopez, Raul Lupiañez, Jaume Andreu y Nil Anglada.

También jugaron: Albert Olives, Arnau Orfila, Borja Pons y Miquel Orfila

Goles: 1-0 Enric Melia (min 8), 2-0 Enric Melia (min 9), 3-0 Pau Torres (min 9) y 4-0 Enric Melia (min 36)

Árbitro: Salvador Santos Plaza.

Comentario:

Fluix partit del Benjamí B de Toyo en la seva visita a Els Pins per enfrontar-se a un rival que va ser millor durant els 48 minuts de partit i que va merèixer la victòria en tot moment.

No tot va ser negatiu per als lluisers que amb personalitat aconseguir treure la pilota jugada des del darrere en tot moment tot i que en tres errors per voler jugar els locals van aconseguir tres gols. Són errors positius, millor voler jugar fallar i aprendre d’això que no intentar-ho. En l’edat que es troben els nois estan en fase inicial i dels errors s’aprèn.

Els locals per la seva part amb un joc directe i intens en tot moment van guanyar la partida per la força i actitud en el seu joc. Va ser l’única taca en el joc lluiser.

Amb un Enric Meliá estel · lar per als Albinegros, hat trick del jugador local, va ser suficient als seus que només van veure perillar la seva porteria en les jugades d’estratègia lluiseras, apartat en el qual han millorat ostensiblement des de l’inici de temporada.

Ara toca aturada per Setmana Santa, s’entra en el tram final de competició amb una progressió evident en el seu joc en el primer any a la categoria. Com diu el refranyer espanyol, “Roma no es va construir en un dia”.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.