Crónica Benjamines Menorca F-8 2a FASE (Lliga Nivell-2): CCE St. Lluis 0 – 1 Dosa Cf

imagen del partido
Alineaciones:

CE St. Lluis: Guillermo Garcia, Gabriel Pons, Isaac Vinent, Josep Xavier, Abraham Nassif, Xavier Ginto, Marcos Muñoz y Ignacio Martinez.

También jugaron: Jaume Rotger, Aida Fanals, Tristan Torrent y Albert Plomer

Dosa Cf: Andreu Perez, Jaume De La Fuente Muñoz, Badr Bouzalmata, Antoni Vidal, Salvador Giovanni, Albert Pons, Andreu Segui y Oscar Serra.

También jugaron: Albert Marques, Mikel Olmo, Lluis Pons y Marc Gener

Goles: 0-1 Lluis Pons (min 30)

Árbitro: Juan González Segura.

Comentario:

Derrota immerescuda segons sembla durant tot el partit per als nois de Krankel davant un rival que va ser molt més efectiu que els nostres i que van saber aprofitar i administrar l’avantatge aconseguit al minut 30 després del gol del visitant Lluís.

El partit va ser en tot moment una demostració d’idees per part dels nostres, posant la pilota al terra i utilitzant intel · ligentment totes dues bandes que els feia arribar amb perill a la meta visitant.

Les ocasions anaven arribant en ambdues àrees però els locals no aconseguien avançar-se al marcador i el seu oponent anava arribant amb perill. La “batalla” era bonica per als espectadors que veien l’entrega dels dos equips i els reforçaven amb crits d’ànim per encoratjar a seguir treballant.Els de Krankel a punt van estar de posar el 1-0 en un parell de situacions però unes vegades el porter ciutadellenc i altres la mala punteria ho evitaven.

Lluís aconseguia avançar els visitants però els nostres no van deixar d’intentar-fins al xiulet final que va arribar amb un CE bolcat però sense encert.

Gran partit, resultat injust pel lliurament i esforç de l’equip local però gran CE Sant Lluís.

CCE Sant LLuís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.