Crónica Juv DH: Espanyol 4-0 Lleida

El Lleida pierde con el Espanyol

Fitxa tècnica:

Espanyol: Pau, Albarrán, Bonilla, Arroyo, Josué (Aitor, min.71), Albert, Kiliam (Ruiz, min.80), Canadell (Joan, min.71), Brian, Rufo i Gil (Verdú, min.80).

Lleida: Raul, Roger, Aleix, Sergi, Montilla (Morancho, min.78), Martín, Viela (Tutusau, min63), Meseguer, Cendrós (Bruno, min.74), Puigros i Trota (Sanjuán, min.46).

Àrbitre: Sr. Oliva Bueno. Ha amonestat als visitants Montilla i Tutusau.

Gols: 1-0, Rufo (min.19); 2-0, Brian (min.75); 3-0, Ruiz (p) (min.85) i 4-0, Rufo (4-0).

Comentari:

El Juvenil A s’ha imposat amb claredat al Lleida, en un partit que els blanc-i-blaus han dominat de principi a fi. Els de Dani Poyatos han seguit amb la seva bona línia de joc i, fins i tot, han pogut aconseguir un triomf més engruixat.

El primer gol no ha trigat molt a arribar i ha donat tranquil•litat als blanc-i-blaus perquè poguessin oferir un bon espectacle. Es complia el minut 19 quan, després d’una combinació al centre del camp, la pilota li ha arribat a Gil, qui des de la banda ha centrat, perquè Rufo, arribant des d’enrere, rematés al fons de la xarxa. Amb aquest mínim avantatge, malgrat haver tingut clares ocasions, ha finalitzat el primer temps.

Després del descans, ha seguit la mateixa tònica: control total de l’Espanyol. A mesura que els minuts passaven quedava clar que algun gol més havia d’arribar. I així ha estat. A la recta final del partit, els blanc-i-blaus han estat més encertats davant porteria i en els últims 15 minuts han tingut l’encert que els ha faltat amb anterioritat. Brian, Ruiz i Rufo han superat la porteria de Raúl i han establert el definitiu 4-0.

rcdespanyol.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.