Crónica Juv. DH: FC. Barcelona 4-2 Huesca

El Barcelona se impone al Huesca

FC. Barcelona: Carlos, Edu, Rosell, Ayala, Balliu (74’ Bako), Palau (65’ Gustavo), Ernesto (55’ Deulofeu), Espinosa, Dongou, Etock, Ceballos (60’ Masó).

SD Osca: Javier Díaz, Alberto, David, Sergio, Rober, Kevin. Adrià (46’ Unai), Lucas, Chema (73’ Javier), Ángel Luis (60’ Javier Rami), Jorge Valero (60 ‘Pablo).

Gols: 1-0 Dongou (7’); 2-0 Dongou (60’); 2-1 Unai (62’); 3-1 Etock (65’); 3-2 Pablo (80’); 4-2 Masó (90’).

Àrbitre: Juan Rodríguez.

Comentario:

El Juvenil A del Barça ha derrotat l’Osca en la vuitena jornada de la Divisió d’Honor. Els d’Òscar Garcia han sumat la setena victòria de la temporada. Dongou (2), Etock i Masó han estat els golejadors blaugranes.

Després del darrer partit a casa contra el Poblenc (1-1) , el Juvenil A blaugrana no s’ha deixat sorprendre i ha fet la feina a la perfecció. Als set minuts, Jean Marie Dongou, cadet d’últim any, ha obert la llauna en rematar una centrada de Cristian Ceballos (1-0). Precisament l’autor de l’assistència ha estat el jugador més actiu de la primera meitat i ha fet treballar de valent el porter de l’Osca, Javier.

Intercanvi de cops

Malgrat el gran nombre d’ocasions generades en la primera meitat pel Barça, els d’Òscar Garcia han marxat al descans amb l’1-0. I no ha estat fins el minut 60 que Dongou novament ha signat la segona diana blaugrana. Tot i la superioritat dels locals, els aragonesos mai s’han descompost i han fet valer la seva disciplina per convertir les poques ocasions de les que han gaudit. Unai, dos minuts després del 2-0 blaugrana, ha retallat diferències (2-1). I només tres minuts més tard, Gael Etock ha marcat el 3-1 en rematar una centrada de Gerard Deulofeu, ja de tornada de la selecció espanyola sub-17.

Sentencien al 90’

Però el rival, lluny d’abaixar els braços, ha seguit creient en l’empat i Pablo ha posat el 3-2 al marcador a deu minuts pel final. El Barça ha seguit buscant la porteria contrària per sentenciar el matx i finalment, quan es complia el temps reglamentari, Jordi Masó ha rubricat la victòria del Juvenil A amb un remat de cap (4-2), que permet als d’Òscar Garcia seguir a la zona alta de la classificació.

FCbarcelona.cat

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.