L’Atlètic Balears s’expandeix a través de la xarxa.

Escudos del At. Baleares. Pulsar para ampliar

A banda de la propera inauguració de la nova plana web oficial, el club ja disposa d’un extens article a la coneguda enciclopèdia d’Internet Viquipèdia (http://ca.wikipedia.org/).

L’entrada es pot consultar obertament a: http://ca.wikipedia.org/wiki/Club_Esportiu_Atlètic_Balears

Disposa de la informació bàsica que qualsevol aficionat al futbol necessita consultar: antecedents històrics, palmarès del club, històric de classificacions i presidents, informació sobre l’actual plantilla i futbol base, himne, penyes, l’Estadi Balear, el Trofeu Brondo… a més de enllaços relacionats amb el club, imatges i bibliografia bàsica per a qui vulgui ampliar coneixements sobre l’entitat.

És un article que va molt enllà d’agradar als aficionats balearicos. També pot ser interessant per als amants de les estadístiques esportives, del futbol balear i de la nostra història. Segurament falten moltes coses, però s’ha tractat de crear una eina de divulgació i informativa per a tot tipus de col·lectius. Tanmateix, els articles de la Viquipèdia mai no acaben d’ampliar i actualitzar els seus continguts.

La versió en castellà està disponible a: http://es.wikipedia.org/wiki/Club_Deportivo_Atlético_Baleares

Actualment es troba en fase d’ampliació les versions anglesa i francesa, aprofitant l’abast il·limitat que ofereix l’era digital que esbuca fronteres i distàncies.

L’article ha estat elaborat per un seguidor del club de manera altruista. Cal recordar que la Viquipèdia és una enciclopèdia digital d’ús i manteniment totalment gratuït, bastida amb la col·laboració desinteressada dels internautes. La plana web i les seves entrades poden consultar-se indefinidament i el manteniment corre a càrrec dels seus gestors. Per tant, no suposa cap cost addicional per al club.

Gràcies per la vostra visita, i esperem que us agradi.

MG para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.