Crónica 2ª Div.B: At. Baleares 1-0 Lleida, L’ombra de n’Ernesto és allargada…!

El trío arbitral con los capitanes del partido

ALINEACIONS:

AT.BALEARS: Fernando (2); Tolo Reus (2), Ibok (2), Goffin (3), Tena (2); Checa (2), Ernesto (3), Coco (2), Aarón (3); Rafeal (2), Martins (2).

Canvis: Peter (2) per Rafeal; Lawal (2) per Coco; Dani Lucas (1) per Martins.

LLEIDA: Eduardo(2); Dupi (1), Pau (2), Jerson (2), Dani Marín (1); Jaime Delgado (1), Alex Colorado (1), Paco Vázquez (1), Rubén Rayos (2), Xavi Gabernet (1), Joao (1).

Canvis: Xavi Gimenez (1) per Xavi Gabernet; Eizaguirre (1) per Dupi, Salat (1) per Rubén Rayos.

ÀRBITRE: Sr. Heriberto Ramos (2), del col.legi de Las Palmas, auxiliat pels senyors Suárez i Melián. Correcte. Tal vegada massa targetes, però amb bon criteri. Es varen reclamar unes mans dins l’àrea visitant de’n Pau al minut 66, que no va veure, o va entendre com involuntàries. Ben auxiliat.

TARGETES GROGUES:

At. Balears: Checa, Coco, Rafeal, Fernando, Tena.

Lleida: Joao, Paco Vázquez, Jerson

TARGETES VERMELLES: cap.

GOL: 1-0(m.70): Aarón Fernández, dins l’àrea.

INCIDÈNCIES: Matinal amb calor, què passà factura ambdós equips a la segona part, però sobre tot als visitants. Terreny de joc en bones condicions. Molt públic a les tribunes de l’Estadi Balear davant la visita d’un ex primera i les circunstàncies de perill que envoltaven l’equip local, qui ha rebut molt suport. Uns 1.200 espectadors presenciaren el partit. Les penyes –començant per Revolta- han tornat a l’Estadi.

COMENTARI

Amb zero punts després de dues jornades començava l’encontre el conjunt blanc-i-blau, i això, necessàriament, es tradueix en ansietat. Es tractava de no convertir-se en propi enemic, i fer front a la lluita davant els visitants, què no havien encaixat cap gol en les dues jornades precedents. Milojevic havia conscienciat l’equip per mantenir intacta la propia portería, i això feia pensar en un plantejament conservador, esperant l’ocasió per donar un cop a la contra. Però el futbol sovint és ric en improvització, i l’execució sobre el terreny de joc s’ha allunyat molt dels lògics plantejaments prèvis. I així, la sortida del conjunt local, l’empenta, la velocitat i la lluita, han fet astelles tot el conservadurisme.

Per amunt i per avall sense parar, amb el cor dels vint-i-dós bategant amb força, ha fet què per uns instants la por es convertís en diversió, enmascarant un drama previsible. Però després d’una primera part per enmarcar, per l’entrega dels homes de’n Milojevic, finalment s’ha arribat al descans amb el resultat inicial. A la segona part, després de desaprofitar varies ocasions i amb un Lleida vengut a menys per la lluita local i l’alta temperatura d’aquest matí, ha arribat el premi de la ma de n’Aaron Fernandez, que ha recollit un rebot aprofitant-se de la lluita de’n Checa, sens dubte contagiat per l’entrega de l’altre pivot defensiu –N’Ernesto-, i en un pam de terreny s’ha desfet del rival, i amb cama esquerra ha ajustat al pal dret de n’Eduardo, que no ha pogut fer per treure l’esfèrica. Esclat de joia a la tribuna i al terreny de joc.

Fins el final del partit, l’Atlètic Balears encara ha anat a més i el Lleida a menys. Així, en Martins ha disposat d’un parell d’ocasions per fer el gol de la tranquilitat, però aquesta, finalment, només ha arribat amb l’assenyalament de la fi del matx. Destacar per damunt tots l’entrega i esperit de n’Ernesto, que avui ha demostrat el perquè de la seva necesària titularitat. Aire fresc per un equip que ha reivindicat sobre la gespa, amb esforç, tot el que és capaç de fer ara que el fantasma del mal començament s’ha esvaït,…al manco fins d’aquí una semana.

Daniel Riera per a Futbolbalear.

Fotos O. Quetglas para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.