Audiència amb L’atletic Balears

Armengol lliura un record a l'equip de l'ascens
Armengol lliura un record a l'equip de l'ascens

La presidenta del Consell ha rebut a jugadors, junta directiva i president de l’equip que ha ascendit a Segona divisió B

La presidenta del Consell, Francina Armengol, ha donat audiència al president, Fernando Crespí, jugadors i junta directiva de l’Atlètic Balears. A l’audiència també ha estat present el director insular de Relacions Ciutadanes, Tolo Aguilar.

La presidenta ha volgut donar l’enhorabona a l’equip per l’ascens a Segona divisió B i per la temporada magnífica que ha jugat. Armengol ha destacat com l’equip és exemple de la promoció de valors com l’esforç, el treball en equip i la solidaritat, i com mou un sentiment amb el qual molt de ciutadans i ciutadanes se senten identificats.

Per la seva banda, Crespí ha agraït el suport de la presidenta i del Consell de Mallorca cap a l’equip, una institució que sempre ha tingut les portes obertes per a l’Atlètic Balears, ha destacat.

La presidenta del Consell ha lliurat a l’Atlètic Balears una placa que reconeix i commemora la seva tasca i aquesta nova fita en la seva carrera.

Consell de Mallorca

Fotos T. Moya

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.