Crónica Superliga Femenina: RCD Español 1- 1 Rayo Vallecano

El Rayo Vallecano se proclama por segundo año consecutivo campeón de la Superliga
El Rayo Vallecano se proclama por segundo año consecutivo campeón de la Superliga

EL RAYO VALLECANO  CAMPEON DE LIGA.

Alineaciones:

RCD Espanyol: Mariajo; Kenty, Ane, Marta, Lara (Corredera, m.64), Monforte; Miriam, Meseguer, Mérida (Mery, m.74); Vero i Conti.

Rayo Vallecano: Alicia, Melissa, Chabe, Vanesa, Burgos, Keka, Sandra, Willy (Alexandra, m.89) i Sonia (Chini, m.90), Natalia (Jade, m.82) i Adriana.

Gols: 0-1: Adriana (m.78); 1-1: Conti (p) (m.81).

Àrbitre: Sr.Rebollo López (C.Catalán). Ha amonestat a Marta (m.22), Meli (m.38), Vanesa (m.42), Ane (m.60), Meseguer (m.74), Mery (m.75), Alicia (m.80), Conti (m.81) i Keka (m.83). Ha expulsat el segon entrenador Sergi Vila (m.17).

Comentari:

Partir de tornada de la Superliga disputat a la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs davant de mes de 3000 espectadors.

L’Espanyol s’ha quedat a un pas del títol de Superlliga. El conjunt blanc-i-blau només ha aconseguit un empat que no li ha servit per a res. El Rayo Vallecano ha jugat amb molta serietat i ha fet valer a tota hora l’avantatge de l’anada. Encara que no n’hi ha hagut massa oportunitats, les periques han fet mèrits per emportar-se un millor resultat.

L’equip d’Óscar Aja, contagiat pel bon ambient de la grada, ha sortit amb moltes ganes. L’Espanyol ha disposat de la primera oportunitat en el minut 2 amb una bona rematada d’Ane que ha acabat a les mans d’Alicia. El conjunt local ha continuat dominant i Vero, recuperada per a la causa, a punt ha estat de marcar un gol de bandera.

El partit s’ha anat equilibrant, en part, perquè l’àrbitre ha permès el joc subterrani de les visitants. Rebollo López amb prou feines ha assenyalat faltes i ha perjudicat bastant les espanyolistes. La parròquia local ha protestat un possible penal sobre Meseguer en el minut 18.

El Rayo Vallecano ha jugat amb les idees molt clares i ha basat tot el seu joc en la defensa. Les madrilenyes han començat a despertar-se. Adriana ha avisat amb una rematada de falta i Sonia ho ha provat amb un tret llunyà i centrat. Natalia, autora del gol de l’anada, ha volgut sorprendre amb una rematada acrobàtica.

El joc cada vegada ha estat menys vistós. Les d’Óscar Aja no han combinat amb tant criteri, però han tingut la capacitat de crear bastant perill. Vero ha tingut l’oportunitat més clara, però li ha faltat una mica d’encert. Ane i Conti, de falta, també han tingut les seves ocasions.

Vero ha acaparat totes les jugades de perill en l’arrencada del segon temps. La davantera gallega ha disposat de tres bones accions, la més clara una rematada des de la frontal que ha sortit fregant el pal. La portera Alicia, a més, ha resolt bastant bé el treball que ha tingut.

Miriam ha avançat una mica la seva posició i ha tingut més presència ofensiva. Aja se l’ha jugat donant entrada a Corredera per la central Lara. L’Espanyol ha passat a jugar amb dues centrals per intentar donar la volta a la final. Faltaven 25 minuts perquè acabés l’encontre.

L’Espanyol ho ha intentat, però ha estat el Rayo Vallecano el que ha aconseguit avançar-se al marcador. Adriana ha caçat una pilota solta en la frontal de l’àrea i ha batut Mariajo amb un fort tir d’esquerra. Les locals han reaccionat ràpidament i Conti, de penal, ha aconseguit el gol de l’empat.

El partit ha estat emocionant fins al final, però l’equip d’Aja no ha trobat la fórmula d’aconseguir els dos gols que necessitava. Malgrat la derrota, la temporada de l’Espanyol té un mèrit enorme. La Copa de la Reina ha de ser ara l’objectiu.

RCD Español

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.