Crónica 1ª Nacional Femenina: Cerdanyola 4-0 Europa

Imagen del partido
Imagen del partido

Alineacions:

Cerdanyola FC : Patri, Nerea (Laurita, ’69), Eve, Rendon, Carmen, Chloe, Carla, Flor, Mayo, Natalia (Ausi, ’59) i Tania. Entrenadors: Rafa Torres i Brian Bombardo.

UE Europa: Meritxell, Evelyn, Silvia Vives (Irene Martínez, ’77), Alba, Silvia, Laia, Mireia (Llune, ’73), Marta (Jennifer, ’77), Obis, Mar i Sonia (Marina, ’58). Entrenadora: Natalia Astrarín.

Àrbitres: Sr. Sánchez Rico, auxil·liat per Coll i González.

Gols: ‘7 1-0 Mayo ’21 2-0 Tania ’61 3-0 Carla ’75 4-0 Eve

El Femení goleja amb autoritat

Les de Cerdanyola superen 4 a 0 al Europa i mantenen la sisena plaça.

S’esperava un partit igualat però de baixa intensitat, degut a que cap dels dos equips es jugava res. Tanmateix, el duel ha estat molt lluitat ja que l’Europa visitava La Bòbila amb la intenció d’aconseguir la sisena posició i signar la seva millor temporada de la història, mentre que l’equip local sortia amb ganes de defensar una treballada sisena posició i confirmar així una campanya d’ensomni en el seu debut a la Primera Nacional.

Tot i les ganes de les barcelonines abans del partit, el Cerdanyola va dominar el joc en els primers compassos. Al minut set, Mayo obria el marcador desprès d’aprofitar un refús a l’àrea petita a la sortida d’un servei de banda. L’avantatge i el nivell de les rivals va donar ànims a les cerdanyolenques, que van imposar el ritme i van portar la iniciativa en atac. En una d’aquestes jugades, Tania guanyava l’esquena a la defensa i engaltava una forta boleia que significava el 2 a 0 abans del descans.

En la segona meitat, de nou les de l’Europa van sortir amb molta intensitat i van començar a guanyar metres, tot i no crear ocasions clares. El partit es va posar de cara per les locals gràcies al gol de Carla, que clavava per l’esquadra un fort xut llunyà. El tercer gol va fer molt mal a les visitants i l’Europa va buscar sense gaire encert alguna oportunitat a la desesperada. Les verd-i-blanques es van dedicar a protegir el marcador durant la darrera mitja hora, però Eve remataria amb fortuna un córner, faria el seu habitual gol per partit i signaria el definitiu 4 a 0. Ausi i Tania van tenir un parell d’ocasions de perill per ampliar la diferència.

El conjunt dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo superava doncs amb comoditat unes rivals a priori del mateix nivell. Aquesta contundent victòria confirma el bon estat físic i tècnic de les cerdanyolenques, que tot i no tenir res en joc, volen tancar amb bones sensacions una temporada per emmarcar. A falta de dues jornades, el Femení Cerdanyola manté la sisena plaça, a cinc punts de les setenes, l’Europa, i perseguint la cinquena posició, ocupada pel Lleida, dos punts per sobre.

Aitor Sáez, La Bòbila (Cerdanyola del Vallès)

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.