Cap De Llevant 3-3 Fisiomedia B

El Cap de Llevant empata con el Fisiomedia B

Empat comarcal entre el Cap de Llevant i el Fisiomedia Manacor B. L’actuació arbitral perjudica el desenvolupament d’un partit net i emocionant.

Durant la primera meitat del partit el Fisiomedia inaugura el marcador amb una gran jugada d’equip. En pocs minuts el Cap de Llevant posa 1-1 al marcador amb gol de Luci. La igualtat és màxima a la pista, les ocasions alternen de porteria a porteria i arriba un gol de Juanlu per davall les cames del porter del Fisiomedia que deixa el marcador 2-1 abans del descans.

En la segona part el Cap de Llevant gaudeix de llargues possessions de pilota i no acaba de trobar espais per poder fer un atac amb garanties. Mentre l’equip visitant enllaça una sèrie de jugades de perill que no es materialitzen. Però arriba un penalti molt protestat per les graderies a favor de l’equip manacorí que acaba sumant al marcador. Però quan de veritat s’indigna l’equip local és quan expulsen amb segona targeta groga a José Luís per dir alguna cosa a l’àrbitre mentre s’anava a executar un servei de banda per part del Fisiomedia, l’equip que dirigeix Tomeu es queda amb 3 jugadors i amb ell mateix també expulsat per, suposadament, dir-li a l’àrbitre que xiula en contra a consciència. La qüestió és que el Cap de Llevant amb un empat al marcador, amb un home menys i a falta de 4 minuts pel final del partit ho té molt difícil per treure res positiu. El Fisiomedia intenta superar als 3 homes de l’equip local que es mouen a gran velocitat per tapar tots els espais i finalment no aconsegueixen marcar amb superioritat numèrica, però si ho fan després quan restaven 2 minuts pel final del partit. Pareix que tot està venut però Miquel Samba rescata un punt a 18 segons pel final del partit. El Fisiomedia té temps per fer l’últim xut a porteria i la pilota entra dins però segons els àrbitres fora de temps, malgrat que els jugadors i aficionats manacorins protesten molt aquesta decisió. Resultat final 3-3.