Tramuntana 3-6 Cap de Llevant

Cap de Llevant

4a victòria consecutiva del Cap de Llevant amb l’Aluminios Tramuntana. L’equip que dirigeix Tomeu no es deixa tombar ni amb els errors arbitrals que han perjudicat molt a l’equip serverí.

En la primera meitat el Cap de Llevant domina en els primers 10 minuts el partit amb l’opció de fer molts de gols, però només es materialitzen 2 (José Luis i Toni Riera). Després el Cap de Llevant fa la sexta falta que implica colpejar un doble-penalti, i aquest no entra dins de la portería de Ivan. En pocs minuts l’àrbitre torna a xiular un altre doble-penalti per l’Aluminios Tramuntana que aquesta vegada és gol. Però la cosa no acaba aquí perquè el porter del Cap de Llevant, Ivan, rep un altre doble que surt pel costat de la porteria. El resultat de la primera part és de 1-2. On segons els àrbitres el Cap de Llevant fa 9 faltes i l’Aluminios Tramuntana 4.

En la segona meitat l’equip de Son Servera torna a dur la iniciativa del partit, però alguns errors a l’hora d’atacar provoquen contraatacs bastants perillosos que a punt estan d’empatar al partit. L’equip visitant no tarda gaire a reaccionar i marca Luci el 1-3.

A partir d’aquí hi ha polèmica arbitral arrel d’un penalti en contra del Cap de Llevant molt protestat, que s’executa fins a dues vegades i això que la primera vegada Ivan atura el penalti, però l’àrbitre obliga a repetir el penalti perquè un jugador del Cap de Llevant estava queixant-se pel penalti xiulat. Resultat fins el moment 2-3. L’equip serverí cada vegada toca més ràpid i gaudeix de més ocasions de gol fins que Miquel i Dani (que dedica el gol a la seva estimada Maria del Mar present a la graderia) posen el marcador 2-5. L’equip local disposa de l’enèsim doble que Ivan atura.

A falta de 5 minuts l’àrbitre expulsa a Juanlu amb segona targeta groga per entrar al camp molt a prop de la taula de l’anotador (segons diu l’acta), i que segons el reglament s’ha d’entrar a 5 metres del mig del camp i aquesta petita línia ha d’estar pintada al terra però en la pista no existeix cap línia que ho indiqui i el jugador no pot saber mai per on entrar exactament, si s’agafa un metre potser hagi entrat a 4 metres, la qüestió és que l’equip ha de jugar amb 3 jugadors i encaixa un gol. Al final Luci marca per segona vegada sentenciant el partit.

El Cap de Llevant segueix lluitant per escalar posicions. La pròxima setmana s’enfrontarà al Fisiomedia Manacor a Son Servera amb ganes de revenja de l’equip manacorí pel 3-8 del partit de la primera volta.