Montesión 1-7 Cap de Llevant

El Cap de Llevant vence a Domicilio
El Cap de Llevant vence a domicilio

El Cap de Llevant guanya a Montesión jugant amb paciència i controlant el partit. L’equip de Tomeu aconsegueix una victòria molt important per a poder aspirar a escalar posicions.

En la primera part el Monetsión es tanca defensivament i aprofita les errades del Cap de Llevant per casi avançar-se en el marcador. Però, el Cap de Llevant que lluny d’intimidar-se també té ocasions clares de gol. Toni Santandreu i Pino s’encarreguen de posar el marcador a 0-2 i quan tot apuntava que havia d’arribar el tercer gol el Montesión roba una pilota que converteix amb un contraatac letal i marca el 1-2, resultat amb el qual s’arriba al descans.

Durant la segona meitat el Cap de Llevant es fa amb el partit i marca 5 gols (José Luís, Juanlu, Luci i 2 de T. Santandreu), però l’equip local no tira en cap moment la tovallola i segueix intentant marcar com si es tractàs del minut 1 de partit, l’equip visitant ho evita. El marcador final és de 1 – 7.

El Cap de Llevant recupera bones sensacions de joc i amb la derrota del R. Ferrer i l’empat del Jardins Campaner retalla punts i segueix viu. Destacam el hat-trick de Toni Santandreu que fa un extraordinari partit.