Copa Federación de Fútbol Sala en Son Servera.

Cap de Llevant
Cap de Llevant

Coincidint amb el 10è aniversari del C. E. Cap de Llevant de futbol sala de Son Servera, la FFIB (federació de futbol de les Illes Balears) ha concedit al pavelló “Es Pinaró” de Son Servera la seu de la fase final de la Copa Federació de la categoria primera divisió B de futbol sala.

Aquest esdeveniment, que mai s’ha fet a aquesta comarca, disputarà als 8 millors equips de la categoria a eliminatòries que es duran a terme el dijous 1 d’abril, divendres 2 d’abril, dissabte 3 d’abril i diumenge 4 d’abril. Aviat es publicarà un cartell informatiu però aquí teniu els enfrontaments:

Dijous 1 d’abril (quarts de final)

16:00h Ramon Ferrer – Montesión

18:00h J. Campaner – Cap de Llevant

Divendres 2 d’abril (quarts de final)

16:00h Son Rapinya – Fisiomedia B

18:00h Alcúdia – Galatzó

Dissabte 3 d’abril (semifinals)

16:00h Guanyadors de dijous

18:00h Guanyadors de divendres

Diumenge 4 d’abril (final)

12:00h Guanyadors de dissabte

L’esdeveniment serà gratuït per a tothom i s’espera gaudir de la màgia del futbol sala, també hi haurà sortejos cada dia del torneig. Cada setmana farem pública informació més concreta, de totes maneres podeu consultar a la web www.capdellevant.net.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.