Primera Nacional Fem.: Cerdanyola 3-2 Lleida

El Cerdanyola vence por la mínima al Lleida
El Cerdanyola vence por la mínima al Lleida

Alineacions:

Cerdanyola:Patri García, Nerea, Laurita, Eve, Rendón, Carla (Chloe, ’58), Mayo, Flor, Ausi (Carmen, ’67), Natàlia (Alba Yera, ’86) i Tània (Irene, ’90). Entrenador: Rafa Torres.

Lleida: Mònica Blasco, Cris Becerra, Giorgina Vila, Alba Llamas, Irene Buira (Anna Maria, ’58), Julia Torruella, Raquel Aran, Paola Martínez, Andrea Porta, Maria Siegrist i Glòria Pellegrí. Entrenador: Ramon Arturo.

Àrbitres: Sr. Cardoso Vilana, auxil·liat per Ballonga Xaver i Cano Ojeda.

Gols: ‘1 0-1 Glòria Pellegrí ‘7 1-1 Mayo ’19 2-1 Natàlia ’42 3-1 Eve ’89 3-2 Giorgina Vila

Comentari:

El Cerdanyola femení torna a meravellar.

Les de Cerdanyola superen 3 a 2 al Lleida, tercer classificat, i de nou desperta passions entre els aficionats de La Bòbila davant d’un dels forts de la categoria.

No sense el neguit propi d’una categoria com la Primera Nacional, les locals han sumat tres punts importants per mantenir-se a la part alta de la taula. Amb una còmoda avantatge de dos gols al descans, les verd-i-blanques han patit fins al final desprès d’un gol visitant a les acaballes del partit.

La Bòbila s’ha tornat a vestir de gala per rebre la visita del Lleida, terceres a la classificació fins aquesta jornada. Una vegada més, les cerdanyolenques han sortit motivades per la dificultat del rival. Tot i l’actitud positiva, el partit s’ha posat coll amunt des del primer minut, degut al matiner gol de Glòria Pellegrí, que rematava una passada enrere i obria el marcador per les visitants. L’empenta verd-i-blanca ha permès a les de casa mantenir el control del joc durant tota la primera meitat i els gols han arribat per mèrits propis. Al minut set, Mayo ha igualat el marcador amb un xut des de lluny i Natàlia ha posat per davant a les de Cerdanyola gràcies a una passada de la mort de Tània. Ja a les acaballes del primer temps, Eve ha encarrilat la victòria amb un remat a la sortida d’un córner.

Amb només un canvi i amb un joc força inferior al de la primera volta, les de Segrià no han creat perill a la porteria protegida per Patri García, mentre que el Cerdanyola ha disposat d’un parell d’ocasions clares per sentenciar l’encontre. Al voltant del seixanta, en dues jugades consecutives, Ausi ha estavellat una pilota al travesser i Natàlia ha rematat sota pals un refús d’un xut de Tània. Les locals han abaixat el ritme conforme passaven als minuts i el Lleida s’ha animat una mica en el tram final, moment en què Giorgina Vila ha reduït diferències en un contraatac que ha culminat amb fort xut. Tot i els nervis per l’ajustat marcador, les visitants no han tingut temps ni forces per a més i els tres punts s’han quedat a La Bòbila.

Amb aquesta victòria, el conjunt dirigit avui només per Rafa Torres es col·loca cinquè a cinc punts del Lleida i a l’espera del que faci el Girona, que es troba dos punts per sota. Tanmateix, aquesta nova victòria confirma un cap de setmana més l’espectacular campanya que està realitzant el Femení Cerdanyola.

Aitor Sáez, La Bòbila (Cerdanyola del Vallès)

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.