Crónica Nacional Fem.: Sp.Atº Ciutat de Palma 3-3 Cerdanyola

Jugada del partido
Jugada del partido

Alineacions:

Sporting Ciutat de Palma (3): Ester Cano, Silvia Olmo, Iria Caceres (Llull Piza, m.62), Sonia Baidez, Claudia Nicanor, Gloria Barrero, Maria Exposito (Mimmi Paldanius, m.86), Cris Palleras, Cris Muñoz, Esme Mendoza, Diana Perez –onze inicial- Bego Garcia.

Cerdanyola FC (3): Patrícia Garcia TV, Nerea, Rendon, Eve, Laurita, Carla (Lorena Arnalot, m.45), Flor, Mayo, Ausi, Tania, Natalia (Carmen Yera, m.27) –onze inicial- Irene Oliver, Alba Yera, Blanca.

Àrbitre: Penya Molina.

Auxiliars: Blanco González i Andreu Álvarez.

Gols: min.15   0-1   Tania min.42   0-2   Eve min.68   1-2   Gloria Barrero min.69   2-2   Cris Muñoz min.77   2-3   Ausi min.79   3-3   Esme Mendoza.

Comentari:

El Femení Cerdanyola empata contra les cordes amb el Ciutat de Palma

Les de Cerdanyola empaten a 3 davant el Ciutat de Palma tot i quedar-se sense portera habitual i acabar amb nou jugadores.

Les visitants van anar per davant al marcador en tot moment, tot i les complicades circumstàncies, però finalment les mallorquines treien un empat que sap a poc pels interessos cerdanyolencs.

Les locals van mantenir el control del joc en els primers compassos de partit. Tanmateix, la superioritat del Cerdanyola es posaria de relleu al minut quinze, quan Tania aprofitava una passada interior de Rendon i obria el marcador gràcies a una talentosa vaselina. A partir del gol les cerdanyolenques van començar a imposar el seu ritme de joc, mentre que les de Palma, lluny del futbol que van practicar a La Bòbila, es van dedicar a llençar contraatacs. En una d’aquestes jugades ofensives, Patri, única portera en la convocatòria degut a la lesió d’Andrea, tombava a una de les davanteres locals i l’àrbitre li ensenyava la vermella directa. Amb Carmen Yera sota pals, el partit es posava molt complicat per les verd-i-blanques, decidides a fer valer el gol d’avantatge. No obstant, la sort va somriure a l’equip visitant, amb un segon gol abans del descans, obra d’Eve en un remat de cap a la sortida d’un córner.

El Cerdanyola va continuar dominant el ritme de partit a favor dels seus interessos. Al minut cinquanta-nou, Tania tenia l’oportunitat d’ampliar diferències de penal, però la portera aturava el llançament i evitava el 0 a 3. Deu minuts més tard, una embranzida local en atac posava l’empat al marcador, gràcies a dos gols en només un minut. Tot i posar-se el partit molt complicat, Tania provocava de nou un penal que aquest cop Ausi s’encarregava de transformar. Escassos minuts desprès, Mendoza signaria l’empat a 3 definitiu, desprès de desmarcar-se gràcies a una bona passada en profunditat. Ja a les acaballes de l’encontre, Flor abandonava el terreny de joc per doble amonestació.

L’empat del conjunt dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo és un bon resultat desprès de les dificultats patides al llarg del partit. El Cerdanyola, doncs, suma un punt i baixa una posició desprès de la victòria de l’Europa. Tot i això, les verd-i-blanques es troben a la part mitja-alta de la taula, signant una temporada més que bona.

Aitor Sáez, Cerdanyola del Vallès para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.